Diéta: 6 hónap alatt 15 kilót fogyott a Sztárbox sztárja ezzel az egyszerű módszerrel

Az idei Sztárbox versenyzője fotópárt posztolt a fogyásáról.

2024. július 4., 14:50

Szerző:

Tegnap érkezett az első bejelentés az idei Sztárbox résztvevőiről. 2023-tól eltérően idén lesz külön férfi könnyűsúly kategória is, amelyben a fenti 8 médiaszemélyiség vállalta a nyilvános verekedést. Őróluk van szó:

  1. Dóra Béla színész;
  2. Horváth Tomi énekes;
  3. Miller Dávid színész, műsorvezető;
  4. Pachert Balázs üzletember;
  5. Sánta László színész;
  6. Sárközi Ákos séf;
  7. Varga Ádám színész; valamint
  8. Varga Viktor énekes.

Nos, közülük Horváth Tamás vagy más néven Horváth Tomi az, aki saját bevallása szerint nemrég még nem volt ennyire könnyű.

Horváth Tomi 15 kilót fogyott a Sztárbox miatt

Ha véletlenül valaki nem ismerné: Horváth Tamás egy 32 éves magyar énekes, dalszerző, zenész, a Sztárban sztár ötödik évadának nyertese, a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának döntőse. Ő azt mondja, a tavaly decemberi Sztárbox nézése közben döbbent rá, hogy most már tényleg komolyan le kell fogynia, és az alábbi, friss posztjában előtte-utána fotókkal mutatja meg, milyen jól ment az életmódváltás. A módszere egyszerű volt: egészséges étkezés és rendszeres sport, az ő esetében boksz.

„Az elmúlt hónapok munkája… Boksz, diéta, akarat, kitartás. A baloldali képen 94 kiló felett voltam. A jobboldali képen már 79 alatt! Ez már önmagában győzelem számomra s még messze a cél, de szívvel lélekkel fogok küzdeni az övért. Erős lélek, mint az acél! Köszönöm a családomnak, hogy mindenben támogatnak ezen az úton! Köszönöm az edzőmnek, Dobi Zsoltinak, hogy megmutatta, milyen csodálatos sport az ökölvívás, s hogy rátaláltam egy újabb szenvedélyemre”

– írja Horváth Tomi az alábbi posztban.

Horváth Tomiban a Sztárbox hatására megszólalt a versenyszellem

Az eggyel korábbi posztjában is beszél arról, hogy a Sztárbox milyen fontos volt a számára abban, hogy megváltoztassa az életmódját, és lenne rá egy fogadásunk, hogy Németh Kristóf is ugyanebben a cipőben jár, csak ő másik súlycsoport, úgyhogy róla majd a jövő héten hallunk többet. Mindenesetre Horváth Tomi ezt írja:

„A testemmel folyamatos küzdés volt az életem. Mindig szerettem volna egészségesebb, sportosabb életmódot folytatni de sosem akartam igazán. Kényelmes voltam, lusta. Eljutottam egy pontra, amikor a súlyom 94 kiló fölé ment. Érdekes, hogy tavaly pont ebben az időszakban kezdődött a Sztárbox. Eleve szerettem a bokszot nézni, bár semmi közöm nem volt hozzá. Sőt, úgy nagyjából semmilyen sporthoz. Elképesztő volt látni, hogy a szereplők mennyire komolyan veszik és mennyi munkát tesznek bele…
Emlékszem, a döntő előtt megcsörrent a telefonom és a műsor készítői hívtak, hogy lenne-e kedvem… Tudtam, hogy ez egy jel. A változás jele. Mindig abban hittem, hogy a komfortzónán túl kezdődik az élet. Megszólalt a versenyszellem bennem. Itt az idő rendbetenni a testem. Itt a motiváció, amire vártam. Hogy ez a legkeményebb kaland, amibe belevágtam? Naná!”

Alább találja a fentiekhez tartozó fotót.

Még egy könnyűsúlyú sztár a Sztárboxból

Ma, azaz csütörtök reggel a Reggeli című műsorban pedig nem Horváth Tomi, hanem Sárközi Ákos séf nyilatkozott arról, hogyan készül az évvégi verekedésre. Ha kíváncsi, nézzen bele!

(Kiemelt kép: RTL.hu/Sztárbox)