Berki Krisztián édesanyja meghökkentő szavakkal véleményezte Berki Mazsi sztárboxos szereplését

Berki Krisztián édesanyja azt is elárulta, mit dolgozott, és hogy miért nem tudja folytatni a munkát.

2024. január 18., 08:10

Szerző:

Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia adott friss interjút a Blikknek. Az interjúban szóba kerül egy korábban ritkán hallott részlet: Júlia asszony vagyonőrként dolgozik – vagyis csak dolgozott, hiszen két hónappal ezelőtt nyugdíjba ment.

„Elég volt a munkából és az éjszakázásból, elfáradtam. Annyiból viszont jó volt, hogy arra az időre legalább lefoglalt. Most viszont, hogy folyton itthon vagyok, még többet gondolok Krisztiánra”

– mondja Júlia asszony, hozzátéve, hogy továbbra sincs jól, másfél év elteltével sem tudta feldolgozni fia elvesztését.

Csak az jelent enyhülést a gyászban, ha a két unokáját láthatja: Berki Natasa Zselykét, aki a nagyobbik gyermek, Tóth-Hódi Pamela neveli, a két éves Berki Emma Katerinát pedig Berki Mazsi, azaz Katona Renáta. Ővele kapcsolatban Júlia asszony elmondja, hogy továbbra sem mutatta meg neki a jegyzőkönyvet, ami egyértelműsíti, hogy miben halt meg Berki Krisztián, de az édesanya már megbékélt a helyzettel, hogy talán sosem fogja megtudni fia halálának igazi okát, sőt, azt mondja, „lehet, hogy jobb is így”.

Berki Mazsi a tavalyi évet azzal zárta, hogy megnyerte a Sztárboxot az RTL-en. Júlia asszony többek között ezzel kapcsolatban is megosztja a véleményét:

„a Sztárboxban is követtem őt, drukkoltam neki végig. Nagyon ügyes volt a ringben.”

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)