Berki Mazsi megdöbbentő reakciója, miután visszanézte a Sztárbox döntőjét: Nagyon csalódott voltam

Berki Mazsi vasárnap megnyerte a Sztárbox fináléját, majd másnap visszanézte a meccset, és nem tetszett neki, amit látott.

2023. december 13., 14:22

Szerző:

Berki Mazsi volt a Reggeli vendége szerda reggel, és nem egyedül érkezett. Egyrészt vele volt a bokszedzője, Túrós Arndol, másrészt a kislánya, Berki Emma Katerina is. A két éves kislány ügyesen végigülte az élő adást, a legvégén, 7:20-nál lehet megnézni a legcukibb pillanatát, amikor megmutatja, hogyan szurkolt édesanyjának.

„Hajrá anya!”

– mondja Berki Emma Katerina.

A szurkolás be is jött ugye, hiszen Berki Mazsi lett a női bajnok a Sztárboxban vasárnap este. A médiaszemélyiség azt mondja, hogy rögtön aznap, ahogy hazaért, megnézte a meccset, de negatív volt a reakciója:

„rögtön visszanéztem a meccset, amikor hazaértünk hajnalban. Nagyon csalódott voltam első látásra, mert valahogy nem azt láttam viszont, amit éreztem a ringben, vagy amit elvártam magamtól. Aztán tegnap este megnéztem még egyszer, és tegnap este már nagyon elégedett voltam. Azt, amit szerettünk volna, azt sikerült megmutatni... és hát nyertünk egy övet!”

Alább lehet megnézni a teljes interjút.

Berki Mazsi egyébként a Sztárbox hazai női győzteseként egy 10 ország részvételével szerveződő bajnokságba jutott tovább, ahol folytatni tervezi a bokszolást.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)