Berki Mazsi megmutatta új szerelmét a Sztárbox felvételekor, volt mit ünnepelni – fotók

Berki Mazsi új szerelme nem szokott megjelenni a nyilvánosság előtt, de most kivételt tett.

2023. november 27., 10:19

Szerző:

Mind Berki Mazsi, mind Janicsák Veca nagyon készültek a tegnap estére, hiszen ők verekedtek meg egymással a Sztárbox legutóbbi adásában. Janicsák Veca sérült térddel érkezett, Berki Mazsi beteg lázas betegen edzett a múlt héten, de így is izgalmas meccset láthattak a nézők, aminek a végén...

...Berki Mazsit hozták ki győztesnek a bírók egyhangú pontozással. Kovács Kokó István szerint ez volt az idei Sztárbox eddigi legszínvonalasabb női mérkőzése.

Volt tehát mit ünnepelni, és az örömét Berki Mazsi új szerelmével, Zoltánnal osztotta meg. A férfiról nem sok mindent lehet tudni azon kívül, hogy nem szokott együtt szerepelni országosan ismert kedvesével – de Zoltán most kivételt tett és együtt pózolt Berki Mazsival az nlc.hu fotósának, a képeket itt tudja megtekinteni. A párról annyit lehet tudni, hogy Székesfehérváron élnek, ahol együtt nevelik korábbi kapcsolataikból származó gyermekeiket.

Berki Mazsi az előző meccsében egyébként Megyeri Csillát verte meg, aki most is ott volt a Sztárbox felvételén, és azt nyilatkozta, hogy Berki Mazsinak drukkol, mert ha már egyszer őt megverte, akkor nyerje is meg az egészet.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)