Varga Viktort kitüntették: Olyan megtiszteltetésben lett részem, amit álmomban sem gondoltam volna

Varga Viktor fotókat és videót is posztolt: büszke vagyok és boldog!

2023. június 5., 07:39

Szerző:

Varga Viktor követői már nyilván semmin nem hökkennek meg, azon sem, ha a TV2 realityszereplője egyszercsak Vitéz Varga Viktorra módosítja a nevét az Instagramon.

Hát most pontosan ez történt, az énekes-médiaszemélyiség ugyanis vasárnap este bejelentette, hogy szombaton vitézzé ütötték. A következőket írja:

„olyan megtiszteltetésben lett részem, amit álmomban sem gondoltam volna. VITÉZZÉ AVATTAK az 1956-os Vitézi Lovagrend főkapitánya, dr. Sass László a rend tagjai jelenlétében a Szent Flórián templomban Budapesten, 2023.06.0.-án. Végig extatikus élményben volt részem, de mikor a »Vitézzé avatlak!« »Hazámat szolgálom« mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhitat lett úrrá rajtam. Eddig is foglalkoztam a magyarsággal, a hagyományainkkal, a nemzeti érzésekkel és identitással, de mióta saját szeletem van a magyar földből, méginkább érzem fontosságát, hiszen igazán összefonódtam vele. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kísérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak, tudtom nélkül.”

Varga Viktor hosszasan sorolja a magyarsággal kapcsolatos munkáit, és arról is értekezik, hogy a magyarságnak milyen régre visszanyúló őskultúrája van. A következőkre jut az alábbi posztban teljes egészében elolvasható eszmefuttatás végén:

„és azt hiszem, feladatom lett minden más mellett értékeink megmutatása és életben tartása! Büszke vagyok, és boldog!”

Alább videó is megtekinthető arról, amint a templomban is napszemüveget viselő dr. Sass László egy karddal vitézzé üti Varga Viktort.

Varga Viktor posztolta az oklevelet is, amit kapott.

Varga Viktor a vitézséggel kapcsolatos posztjaiban betaggelte az őt vitézzé avató dr. Sass László Instagramját, hát akkor nézzünk tőle is egy véletlenszerű posztot!

Nahát! Esetleg még egyet?

Sőt!

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)