Varga Viktor is vett már részt teaszeánszon

Varga Viktor a saját tapasztalatairól beszélt.

2022. július 14., 08:02

Szerző:

Nagy port kavart Béres Anett ügye. Az egykori VV sztár egy teaszeánsz után lett rosszul, majd egy Baranya megyei település közeli erdőjébe rohant be. Később súlyos állapotban találtak rá VV Anettre. A szertartáson részt vett Sáfrány Emese is. Most Varga Viktor elárulta, hogy külföldön ő is részt vett hasonló rituálékon. Az énekes elárulta, hogy a felkészülés akár több hétig is eltarthat, hogy készen álljon valaki a szer használatára. 

„Sokkhatás is elő tud fordulni, sokan nem állnak készen az ayahuasca használatára. Könnyen lehet, hogy önmaguk egy olyan részével kell szembenézniük, amivel nem akartak”

- mondta a Blikknek Varga Viktor.

Az énekes elmondása szerint az ayahuascával sokszor olyan embereket is megtudnak gyógyítani, akik nem találják a helyüket a világban, sőt állítólag a mentális betegségekre is gyógyír lehet. A sztár szerint az ayahuasca egyáltalán nem rossz, de abban kárt tehet, aki nincs felkészülve a hatásaira. 

„Egy dzsungelből jött növény levét nem isszuk meg Siklóson. Ezt nem kellene mindenkinek használni, ahogy bebizonyította a mostani helyzet is. A kiválasztottaknak kellene egyedül ezt csinálni, régen például csak a sámán mehetett el ezekbe a más világokba”

- nyilatkozta a híresség, akinek élete egyik legcsodálatosabb élménye volt a perui teaszeánsz, amin részt vett.

Még több hír az üggyel kapcsolatban

Megszólalt a teaszeánsz után megsérült VV Anett volt barátja

Érdekes fejlemény: nincs gyanúsított a drogos szeánsz ügyben, ami szörnyű fordulatot vett

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

(Kiemlet kép: Varga Viktor Instagramja)