Megszólalt a teaszeánsz után megsérült VV Anett volt barátja

Béres Anett és Könyves Tamás évekig alkottak egy párt.

2022. július 14., 07:25

Szerző:

A Való Világból ismert VV Anett, azaz Béres Anett ügye az egész országot lesokkolta. Az egykori valóságshow-sztár egy Baranyai megyei településen vett részt egy teaszeánszon, ám később a fogyasztott szer hatásaitól rosszul lett és a közeli erdőbe futott be. Később súlyos állapotban találtak rá és egy életmentő műtéten is át kellett esnie. Most megszólalt a sztár volt barátja VV Tommyboy, akivel évekig alkottak egy párt. 

Habár a két VV sztár a kapcsolatukat évekkel korábban lezárta, máig közel állnak egymáshoz: 

„Először azt gondoltam, ez valami buta bulvárfogás, rá is írtam privátba, kifotózva egy ilyen, róla szóló cikket, de tegnap óta nem válaszolt, ezért gondoltam, mégis valami baj történhetett!”

- mondta a Blikknek Könyves Tamás.

„Néha szoktunk beszélni, ezért is furcsálltam, hogy most nem jelzett vissza. Amikor még együtt voltunk, a hétköznapokat egészségtudatosan éltük meg, mert az én életvitelemben már akkor is az egészséges táplálkozás és a sport volt a mérvadó, mint ahogyan jelenleg is, ez mindig is kihatott a párkapcsolataimra, jó értelemben. Anett nagyon ritkán ment el bulizni is, akkor pedig nem élt tudatmódosító szerekkel. Addig, amíg nem tudunk pontos információkat, nyilván csak feltételezzük, mi történhetett! Bármi is történt, bízom benne, hogy már felnőtt nőként megoldja, és a helyén tudja kezelni a családja támogatásával. Ha bármi segítségre lenne szüksége, rám számíthat!”

- nyilatkozta a lapnak az egykori VV sztár.

Még több hír az üggyel kapcsolatban

Érdekes fejlemény: nincs gyanúsított a drogos szeánsz ügyben, ami szörnyű fordulatot vett

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

Sáfrány Emese is ott volt a siklósi szeánszon: megmentette a Való Világ szereplő életét

(Kiemelt kép: Könyves Tamás Instagramja)