Érdekes fejlemény: nincs gyanúsított a drogos szeánsz ügyben, ami szörnyű fordulatot vett

Sáfrány Emese és Béres Anett is részt vettek a szeánszon.

2022. július 13., 12:57

Szerző:

A korábbi hírekkel ellentétben még sincs gyanúsítottja a Baranyai megyei Vokány településen lezajlott szeánsznak, amelyen Sáfrány Emese és Béres Anett is részt vettek. A légtornász a közösségi oldalán erősítette meg, hogy a valóságshow-sztár valóban megsérült később, de megcáfolta, hogy ő szervezte volna az eseményt. Most kiderült, hogy senkit sem vettek őrizetbe az üggyel kapcsolatban és gyanúsítotti kihallgatás sem történt - írja a Blikk.

Mint megírtuk, a szertartáson résztvevők közül többen tiltott szert, ayahuasca teát fogyasztottak. A sértettre rendkívül rossz hatással lehetett a szer, végül egy idősebb férfi talált rá öntudatlan állapotban, hiányos öltözetben. A valóságshow-sztárnak több csontja is eltört, életmentő műtéten is át kellett  esnie. 

A Blikk információi szerint az operáció után orvos szakértő vizsgálta meg a beteget, aki egyelőre nincsen kihallgatható állapotban. Ha a szakértő megállapítja az idegenkezűség gyanúját a nyomozást súlyosabb jogsértés gyanúja miatt is kiterjeszthetik, akár emberölés kísérlete is lehet a minősítés. A szeánsz résztvevőit és szervezőjét egyelőre csak tanúként hallgatták meg a Siklósi Rendőrkapitányság munkatársai.

Minden, amit tudni kell

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

Sáfrány Emese is ott volt a siklósi szeánszon: megmentette a Való Világ szereplő életét

Ő lehet az a Való Világ sztár, akit műteni kellett a horror szeánsz után: most az édesanyja szólalt meg

Újabb drámai részletek: 6 órás műtéten van túl a szeánszon résztvevő Való Világ sztár

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)