Sáfrány Emese VV-sztár barátnőjét egy napig kereshették a szeánsz után, a vezető őrizetben lehet

Sáfrány Emese és Béres Anett kálváriájáról újabb részletek derültek ki. 

2022. július 13., 07:15

Szerző:

Mint megírtuk, Béres Anett lehetett az a valóságshow-sztár, akinek nyoma veszett egy siklósi szeánsz után, majd öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá. Aznap este többen tudatmódosító teát ittak. Állítólag a híresség egy hatórás műtéten esett át Pécsett. A szeánszon részt vett Sáfrány Emese is, aki megcáfolta, hogy ő szervezte az eseményt. Most kiderült, hogy a rituálé vezetőjét őrizetben tarthatják. 

A Velvet információi szerint a VV-sztárt egy teljes napon át kereshették a Baranya megyei településen kutyákkal és quadokkal. A lap információi szerint további műtétek várnak a hírességre, akinek kilétét Sáfrány Emese fedte fel az Instagram oldalán. Állítólag a szertartást július 9-én este kezdték el a szeánszot vezető nővel hárman, majd a szabad ég alatt lefeküdtek aludni. Reggel 6 óra körül ébredeztek, de a szeánszot vezető nő eltűnt, a VV-sztár pedig bepánikolt.

„Attól tartott, hogy valaki bántani akarja. Az erdőbe menekült. Mikor kiderült, hogy eltűnt, civilek is a nyomába indultak. Úgy tudom, a rendőrök kutyákkal, quadokkal indultak a keresésére, majd este 11 óra tájékában leállították a kutatást, amit civilek folytattak. Ezt követően, hétfő reggel talált rá a hölgyre az idősebb férfi egy szőlősben, a szeánsz helyszínétől nagyjából 1,5-2 kilométerre”

- mondta egy névtelen forrás a Velvetnek.

Állítólag a szeánszot vezető nőt jelenleg őrizetben tartják a rendőrök, ám a hatóság ezt az információt nem erősítette meg.

Minden, amit tudni kell

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

Sáfrány Emese is ott volt a siklósi szeánszon: megmentette a Való Világ szereplő életét

Ő lehet az a Való Világ sztár, akit műteni kellett a horror szeánsz után: most az édesanyja szólalt meg

Újabb drámai részletek: 6 órás műtéten van túl a szeánszon résztvevő Való Világ sztár

Állítólag ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találták meg az ismert valóságshow-sztárt

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)