Újabb sokkoló részletek derültek ki siklósi szeánszról, amin Sáfrány Emese is részt vett

Sáfrány Emesén kívül több ismert embert is meghívtak a siklósi szeánszra. 

2022. július 12., 20:43

Szerző:

Mint megírtuk, egy női magyar valóságshow-sztárnak egy szeánsz után veszett nyoma, akire később öntudatlan állapotban rátaláltak Siklóson. A megkerült nő hírét a rendőrség is megerősítette, a szeánsszal kapcsolatban pedig büntetőeljárás indult. A Bors információi szerint Béres Anett lehetett az, akit operálni kellett. Sáfrány Emese szintén ott volt, ő volt az, aki megmentette a VV sztár életét. 

„A hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem teljes mértékben cáfolom. Bízom benne Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok, ennél többet beszélni az ügyről”

- írta a 24 óráig elérhető történetében Sáfrány Emese.

A Blikk információi szerint a megsérült valóságshow-sztárnak szilánkosra tört a lába, bordája tört, a csont a tüdejét is átszúrta, a csigolyái is sérültek. Végül egy hatórás operáción kellett átesnie egy pécsi kórházban. A lapnak egy informátor azt is elárulta, hogy milyen hosszadalmas lesz a felépülés. 

„Sajnos, a felépülése nagyon hosszadalmas lesz az orvosok szerint, akár egy évig is eltarthat, de jó esélye van arra, hogy maradandó károsodás nélkül megússza az esetet”

- nyilatkozta az informátor.

A Blikk egy másik forrásból úgy tudja, hogy a szeánsz során tudatmódosító teakeveréket fogyasztottak, ami hallucinációkat okozhat. Az úgynevezett ayahuasca keverék hazánkban illegális. A résztvevők egy spirituális szeánszot szerettek volna, ám az irányítás kicsúszott a kezeik közül.

Állítólag a rituáléra több ismert sztárt, szépségkirálynőket és valóságshow-szereplőket meghívták, de sokan visszautasították az ajánlatot. A megsérült villalakónak egy közeli ismerőse elmondta, hogy mi is volt pontosan a célja a szeánsznak. 

„Ezt a tudatmódosító főzetet a sámánok használták, és bár illegális, nyilván van, aki fogyasztja. Úgy tudom, hogy a szeánszon résztvevők új fejezetet akartak nyitni az életükben, ezért akartak egy „tisztító szertartást”

- mondta a bennfentes a lapnak.

Minden, amit tudni kell

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

Sáfrány Emese is ott volt a siklósi szeánszon: megmentette a Való Világ szereplő életét

Ő lehet az a Való Világ sztár, akit műteni kellett a horror szeánsz után: most az édesanyja szólalt meg

Újabb drámai részletek: 6 órás műtéten van túl a szeánszon résztvevő Való Világ sztár

Állítólag ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találták meg az ismert valóságshow-sztárt

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)