Állítólag ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találták meg az ismert valóságshow-sztárt

Szeánszot tartottak, de nyoma veszett egy magyar valóságshow-sztárnak a siklósi erdőben, majd később előkerült. 

2022. július 12., 07:25

Szerző:

A Velvet információi szerint egy szeánsz után veszett nyoma egy magyar valóságshow-sztárnak, akire később öntudatlan állapotban rátaláltak. A  megkerült nő hírét a rendőrség is megerősítette, a szeánsszal kapcsolatban pedig büntetőeljárás indult. 

A lap információi szerint két hazai sztár is részt vett a "tea szeánszon" július 10-én Siklóson. Állítólag az egyikőjük bepánikolt a rituálé közben, ezért a közeli erdőbe menekült. A nőt másnap reggel hajnalban találta meg egy idősebb férfi, aki kapálni indult a szőlőültetvényen. 

„Egy hozzá közelálló, szintén ismert hölgyet is meghívtak a szeánszra, ő azonban nemet mondott. Tudomása szerint a barátnőjének szilánkosra tört a bokája és a bordája is eltört. Sürgősségi osztályra került”

- árulta el egy informátor a Velvetnek.

Kiderült, hogy a hazai sztárvilágból egy másik ismert nőt is kórházba szállítottak, mert ő is rosszul lett a rituálé alatt. A szeánszot szervező nőnek nem ez az első alkalom, hogy ilyen összejövetelt rendezett. A rendőrség őt most állítólag őrizetbe vette, ám ezt a hírt a hatóságok nem erősítették meg. 

A Velvet felkereste az érintett valóságshow-sztárt és annak a barátnőjét, de az utóbbi tagadta a történteket. A híresség telefonja pedig ki volt kapcsolva. 

Még több hír a valóságshowokkal kapcsolatban

Visszatér a Való Világ: már lehet jelentkezni a 11. évadba

Ez okozhatta a Való Világ sztárjának a halálát

Meghan Markle és Harry herceg beengedik a kamerákat az otthonukba

(Illusztráció: police.hu)