Ő lehet az a Való Világ sztár, akit műteni kellett a horror szeánsz után: most az édesanyja szólalt meg

Béres Anett édesanyja szűkszavúan nyilatkozott.

2022. július 12., 14:33

Szerző:

Mint megírtuk, egy női magyar valóságshow-sztárnak egy szeánsz után veszett nyoma, akire később öntudatlan állapotban rátaláltak Siklóson. A  megkerült nő hírét a rendőrség is megerősítette, a szeánsszal kapcsolatban pedig büntetőeljárás indult. A Velvet információi szerint két hazai sztár is részt vett a "tea szeánszon" július 10-én Siklóson. Néhány órával ezelőtt kiderült, hogy többórás műtétet hajtottak végre az egykori Való Világ sztáron. Most a Bors információi szerint Béres Anettről lehet szó.

„Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta. Úgy tudom, többen szervezték ezt a szeánszot, egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közük és az egyikül hirtelen bepánikolt és berohant az erdőbe. Órákig nem találták, míg végül súlyos állapotban került elő, több csontja is eltört”

- mondta egy informátor a Blikknek.

Béres Anett a Való Világ második szériájában tűnt fel sok-sok évvel ezelőtt. A pletykák szerint ő lehet az, aki részt vett a siklósi szeánszon. Most megszólalt a híresség édesanyja megszólalt a Borsnak az üggyel kapcsolatban. A lap kereste Béres Anettet is, de nem érték el, a telefonja pedig ki van kapcsolva. 

A sztár édesanyja, Anikó nem cáfolta, hogy a lányáról van szó, de nem is számolt be részletesen arról, hogy mi történt: 

„Ez csak a családra tartozik az igazság és senki másra” 

- mondta Anikó a Borsnak, aki hozzátette, hogy nem érdekli, ki mit beszél csak szeretné, ha békén hagynák őket, mert van elég bajuk.

Itt van minden, amit az ügyről tudni lehet

Újabb drámai részletek: 6 órás műtéten van túl a szeánszon résztvevő Való Világ sztár

Állítólag ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találták meg az ismert valóságshow-sztárt

(Kiemelt kép: dfp.hu)