Varga Viktor most Horvátországból akaszt ki mindenkit újabb pucérkodásával

Korábban már törölte az Instagram Varga Viktor nudista fotóját, ami egy fesztiválon készült.

2022. augusztus 16., 15:03

Szerző:

Varga Viktor jó ideje próbálja követői, illetve a nagyközönség látókörét tágítani azzal, hogy megmutatja, mennyire közel áll hozzá a nudizmus. Egy héttel ezelőtt egy trágár kirohanást posztolt, miután egy olyan, cenzúrázott képet posztolt, amin az Ozora fesztivál területén meztelenül sétálgat, és az Instagram törölte a képet.

Varga Viktor később újra feltöltötte ugyanazt a fotót, de akkor még nagyobb kitakarással. Ezt írta hozzá:

„mekkora kitakarást kell raknom, hogy megfeleljen a teljesen abszurd és álprűd közösségi irányelveknek egy k.szott fotó, amin semmi nem látszik és a célja az önelfogadás, az emberi mivoltunk ünneplése, a szabadság a szerelem és a felhőtlenség közvetítése, a nudizmus és a természetesség egyszerű boldogságának feltárása?! Menjen a Meta a p.csába, és azok is akik ruhában születtek! (ja és nem, nem csak én voltam meztelen Ozorán, hanem rengetegen…ugyanis itt mindenki elfogad mindenkit úgy, ahogy van, mocsáremberként, tündeként, bolygóközi psymanóként…)”

Íme a képnek az a verziója, ami aztán maradhatott az Instagramon.

A fesztiválról Varga Viktor később videót is posztolt, ezen sem visel ruhát.

Az énekes-életművész-médiaszemélyiség ezután Horvátországba utazott és onnan töltött fel rengeteg képet. Legutóbb egy nudista strandról posztolt videót, ezúttal csak automatikusan eltűnő Instasztoriban. A felvételen Varga Viktor éppen egy „útszéli marhakoponya fogaiból” készít magának nyakláncot „tengeri bizbaszokkal”.

Varga Viktor mindenhez ért

Varga Viktor is vett már részt teaszeánszon

Varga Viktor elmondta, miért nem volt jóban évekig az öccsével

Varga Viktor trágár kirohanással szólt vissza azoknak, akik kritizálták a Himnuszt

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)