Dér Heni: A férjem most bevállalta, hogy a rövidebbet húzza

Dér Heni férje, Bakos Gergő számára nem lesz könnyű ez az ősz.

2024. augusztus 14., 09:43

Szerző:

Dér Heni az utóbbi hetekben két nagy hírrel szerepelt a médiában: egyrészt ő énekelte idén a Himnuszt a Formula-1-versenyen, másrészt kiderült, hogy szerepelni fog az RTL-en a Sztárbox című műsorban. Friss interjújának elsősorban ez utóbbi volt az apropója, a beszélgetés a hot! magazin mai számában jelent meg, alább csak egy-két részletet idézünk belőle.

Dér Heni szoptatva kezdett készülni a Sztárboxra

Bár a közönség csak néhány hete tudhatja, hogy Dér Heni is benne lesz az idei Sztárboxban, az annak idején a Megasztárban feltűnt énekesnő igazából már hónapok óta edz a szeptemberben kezdődő versenyre. Mindezt úgy, hogy második gyermeke, Blanka tavaly nyáron született, így a felkészülés kezdetekor még fél éves sem volt. A következőket meséli:

„Aktívan szoptató édesanyaként kezdtem a felkészülést, így az első négy-öt hónapban nagyon kellett figyelnem arra, milyen diétát követek. Mindenáron szerettem volna elsődlegesen édesanyaként helytállni, másodlagosan pedig az edzésekre koncentrálni. Szerencsére a férjem mindenben támogat.”

Dér Heni férje Bakos Gergő, aki realityszereplései nyomán szintén országszerte ismert. Róla a 38 éves énekesnő a következőket is mondja:

„A férjem egyébként szívesen járna velem, és bokszolna folyamatosan, de ő most bevállalta, hogy a rövidebbet húzza. Amit tud, félretesz, és teljes mértékben rám koncentrál. Én is próbálok segíteni, hiszen neki is vannak határidős munkái.”

Hát Bakos Gergőt talán majd a Sztárbox 2025-ös évadában láthatjuk verekedni.

Dér Heni így készül a Sztárboxra

Dér Henivel egy kisfilm is készült pár hete abból az alkalomból, hogy bejelentették, ő is indul az idei Sztárbox versenyében. Az egykori megasztáros énekesnő azt mondja, hogy bár az életében mindig is fontos szerepet töltött be a mozgás, a küzdősportokat igyekezett elkerülni, úgy gondolta, nem passzolnak a vérmérsékletéhez. A Sztárboxban azonban kihívást látott, ezért belevágott a műsorba. Az edzéseken több dologgal is szembesülnie kellett: eleve máshogy kezdhetett neki a munkának, mert a felkészülés elején még szoptatta akkor öt hónapos kislányát. Emellett pszichésen arra is fel kellett készülnie, hogy meg kell ütnie az ellenfeleit, ami még az edzőjével sem ment könnyen. Az énekesnő extra videónkban azt is elárulta, hogy kik azok a hírességek, akikkel szívesen ringbe szállna.

 

(Kiemelt kép: RTL/Sztárbox)