Dér Heni egy prominens fideszes politikussal közös képet posztolt: nem semmi, hol találkoztak

Dér Heni énekesnőt hatalmas megtiszteltetés érte, most tette ki a fotókat.

2024. július 24., 07:54

Szerző:

Dér Heni énekelte a Himnuszt a Formula-1 Magyar Nagydíj nevű autóversenyen Mogyoródon a múlt hétvégén, íme a videó, illetve fotók!

Így énekelt Dér Heni

Az alábbi YouTube-videó vagy a Facebookon itt lehet megnézni, hogyan énekelte a Sztárboxra készülő Dér Heni a Himnuszt Hungaroringen a hétvégén a Formula-1 Magyar Nagydíj nyitányaként.

Csak összehasonlításképpen: 5 évvel ezelőtt, 2019-ben Radics Gigit érte ugyanez a megtiszteltetés, az ő videója is megtalálható a YouTube-on.

Dér Heni képeket is megosztott, az egyiken Szijjártó Péterrel látható

A 38 éves, a 2003-as Megasztárban feltűnt énekesnő aztán kedden este posztolt képeket az eseményről a Facebookra, a következőket írva akként, hogy valamennyi mondata ....-ra végződik, csak az utolsó felkiáltójelre:

„Talán az elmúlt 21 évben soha nem kaptam ennyi gratulációt, mint vasárnap óta... Különösen jól esik ez egy olyan világban, ahol nehéz jót tenni, kevesen értékelik... Ráadásul egy himnuszt valóban nagy teher elénekelni, mert azt gondoltam, itt is csak a hibákat keresik az emberek... Minden prekoncepciót elengedtem és ott akkor abban a pillanatban éreztem, ahogy szárnyalni kezdtem a dallal... Semmi másra nem figyeltem, csak a feladatra...
Ezért még egy kicsit itt hagyom nektek ezeket a kockákat, hogyan zajlottak a fellépés előtti perceim... Az egyik legfelemelőbb pillanat, amikor maga a Mester, Plácido Domingo kívánt sok szerencsét és hallgatta végig elismerően az előadást...
Szóval örülök, hogy akkor egy kicsit eggyé válhattunk mindannyian és sikerült az interpretáció, szívesen vállalom legközelebb is, nagyon szerettem!
#köszönöm #mégegyszer”

Itt találhatók az esemény fotói, köztük a közös kép Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel.

Dér Heni, az opera-énekesnő

Furcsa lehet azt hallani, hogy Dér Heni a Himnuszt énekli, hiszen őt a legtöbbször popzenei műfajban halljuk, volt már, hogy rappelt is. Pedig a komolyabb műfajokban szintén otthon van: opera-énekesnői képzettséggel is rendelkezik. A Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös projektje volt 2021-ben az alábbi, hazugságvizsgálós interjú, amiben az énekesnő azt mondja, hogy büszke arra, hogy három diplomája van, de énekesi karrierjére a büszkébb. A három diploma közül az egyik komolyzenei: kevesen tudják Dér Heniről, hogy van operaénekesi képzettsége.

Az énekesnőnek felteszik azt a kérdést is, hogy kiugró tehetségnek tartja-e magát, legalábbis hangilag. Dér Heni erre azt mondja, hogy nem, de hozzáteszi, hogy egy könnyűzenei karrierhez nem csak a hang az egyetlen szükséges dolog.

(Kiemelt kép: YouTube/Bakos Arnold)