Videó - Dér Heni kimondta: Nőként erősebb férfi vagyok, mint sok férfi

Egyre több titok derül ki az énekesnőről.

2022. május 2., 11:47

Szerző:

Mint megírtuk, a Megasztár idején édesapja nem támogatta Dér Henit a karrierjében. Valamint arról is beszélt, hogy édesapja eredetileg fiúgyermeket szeretett volna, hogy a családi nevet tovább vigye. Most kiderült, hogy az énekesnő arról is beszélt Hajdú Péternek, hogy bizony ő nőként erősebb, mint sok férfi. 

„Rá kellett jönnie pár év elteltével, hogy nem tudod ráerőltetni a gyerekedre, amit te szeretnél. A mai napig sokszor elmondom apukámnak, hogy rosszabbul járt volna, ha én fiú lennék. (…)A stílusom, a vagányság, a megosztás, a fiús nő és ugyanakkor külsőleg nagyon nőcis nő: mind ebből fakad, mert annak következtében, hogy ment a harc, automatikusan elkezdtem bizonyítani. Először apu felé, aztán a világ felé, hogy én nőként erősebb férfi vagyok, mint sok férfi”

- mondta az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban az énekesnő, amit az nlc.hu szúrt ki. 

Korábban beszámoltunk arról, hogy Dér Heni első terhességéről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt. Kiderült, hogy az énekesnő életét a párja mentette meg, miután a fürdőkádban összeesett, csupán az ő lélekjelenlétének köszönhető, hogy időben segítséget kapott. Dér Heni és párja tragédiájáról ide kattintva olvashatnak részletesebben.

Dér Heniről bőven van hír 

Dér Heni gyámság alá került, amikor Magyarországra költözött

Dér Heni indulatos kirohanásban állt ki Tóth Gabi és Nagy Feró mellett

Dér Heninek három diplomája van, de énekesi karrierjére büszkébbja van, de énekesi karrierjére büszkébb

(Kiemelt kép: dfp.hu)