Dér Henit nem támogatta a családja a Megasztár idején: Akkor azt csont egyedül nyomtam végig

Fájdalmas titkot árult el az énekesnő.

2022. május 1., 14:51

Szerző:

Dér Heni a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elárulta, hogy bizony először a családja nem volt túl támogató a zenei karrierjét illetően. Az énekesnő egyedül jelentkezett a Megasztárba, valamint később a műsorba sem kísérték el. Hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője csupán 17 éves volt, amikor a Vajdaságból Budapestre utazott, hogy szerencsét próbáljon a tehetségkutatóba.

„Titokban neveztem be, apám nem adta a nevét és a jóváhagyását ehhez az egészhez, de el kellett neki mondanom, ezért azt mondta, miután kezelhetetlen vagyok, nem jön fel nekem szurkolni, és anyukámat sem engedte fel”

- mesélte az énekesnő Hajdú Péternek.

„Édesanyám egyszer kérte fel magát, hogy az elődöntőn had legyen itt. Amikor bekerültem a döntőbe, már nem voltak itt. Az nagyon rossz érzés volt, hogy minden alkalommal, amikor kiálltam a színpadra, azt láttam a stúdióban, hogy „Hajrá Tóth Vera, itt vagyunk, Tapolca, transzparens táblák, Balassagyarmat, Gáspár Laci, Oláh Ibolya”, mindenhonnan voltak rokonok, barátok, ismerősök, nálam senki. Csak abban bíztam, hogy nézik a tévét és szurkolnak otthon. Anyukámmal utólag beszéltem, mindig mondta, hogy "amúgy apád is megsiratott, láttam, nagyon büszke volt rád". Érdekes a kapcsolat közöttünk, mert most már el meri mondani, hogy büszke rám, de akkor azt csont egyedül nyomtam végig”

- folytatta az énekesnő, amit a Bors szúrt ki. 

Dér Heni elárulta, hogy mindig is az édesapjának akart megfelelni és nagyon sokáig dolgozott azon, hogy egyszer büszke legyen rá még úgy is, hogy nem lett fiú, ezzel pedig arra lett, hogy édesapja fiúgyermeket szeretett volna, hogy a családi nevet továbbvigye. 

Dér Heni életéről sok dolog kiderült 

Dér Heni őszinte vallomása a vetéléséről: párja mentette meg az életét, azonnal műteni kellett

Dér Heni gyámság alá került, amikor Magyarországra költözött

Dér Heni indulatos kirohanásban állt ki Tóth Gabi és Nagy Feró mellett

(Kiemelt kép: dfp.hu)