Dér Heni őszinte vallomása a vetéléséről: párja mentette meg az életét, azonnal műteni kellett

Fájdalmas időszakról mesélt az énekesnő.

2022. április 29., 07:19

Szerző:

Dér Heni ma már boldog házasságban él és egy büszke kisfiú anyukája. Az énekesnő már korábban elárulta, hogy volt egy terhessége jelenlegi párjától, ami tragédiával végződött. A népszerű sztár élete szintén veszélybe került a vetélés során. Most az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor keretein belül mesélt arról, mit éltek át a párjával.

„6-7 hetes terhes voltam, amikor elmentünk a párommal, Gergővel az első ultrahangra. Az orvos viszont nem látott semmit, se petezsákot, se embriót. Halál nyugodt és magabiztos voltam, egy pillanatig se gondoltam, hogy gond van. Végül aztán megtalálta, de kiderült, nem a helyén van a baba, és másnap meg kell műteniük, ugyanis bármelyik pillanatban megrepedhet a petevezeték, ami belső vérzést okoz. Fel se fogtam”

- mondta a műsorban az énekesnő.

Dér Heni másnap reggel zuhanyzás közben lett rosszul, ahogy a kádba belépett hatalmas fájdalmat érzett. Végül az énekesnő párja, Bakos Gergely talált rá ájultan, aki azonnal segítséget hívott, így csak az ő lélekjelenlétének köszönhető, hogy végül nem lett nagyobb baj - írja a Blikk.

„Azt éreztem, hogy nagyon álmos vagyok és aludnom kell. Gergő végig próbált szóval tartani. Egy óra alatt értünk be a kórházba. Iszonyatosan fáztam, de azt gondoltam, csak azért, mert vizes volt még a hajam, de ez már a belső vérzés volt. Négy deci vér volt a belső hasüregemben. Azonnal toltak a műtőbe”

- folytatta az énekesnő.

A népszerű sztár elmondta, hogy a szerelme sosem éreztette vele, hogy ez az ő hibája volt. Hozzátetette, hogy a férjében mélyebb nyomot hagyott. ami történt mint benne. A pár ma már boldogságban él együtt és imádják a kisfiúkat Benit. 

Dér Heniről bőven van hír 

Dér Heni gyámság alá került, amikor Magyarországra költözött

Dér Heni indulatos kirohanásban állt ki Tóth Gabi és Nagy Feró mellett

Dér Heninek három diplomája van, de énekesi karrierjére büszkébbja van, de énekesi karrierjére büszkébb

(Kiemelt kép: dfp.hu)