Dér Heni gyámság alá került, amikor Magyarországra költözött

Gyámja Tóth Szabi volt a Sugarloaf együttesből.

2021. november 4., 09:07

Szerző:

Dér Heni a napokban egy olyan interjút vállalt, ahol hazugságvizsgálóval, azaz poligráffal ellenőrzik, hogy igaz válaszokat ad-e a kérdésekre. A műsorból kiderült, hogy három diplomája van, de énekesi karrierjére büszkébb, erről ide kattintva olvasható cikkünkben írunk részletesebben. Szóba került ezen kívül a távozása is a Sugarloaf nevű együttesből, aminek Dér Heni karrierje kezdetétől évekig volt a tagja. A 35 éves, vajdasági származású énekesnő-médiaszemélyiség azt mondja, nem bánta meg, hogy otthagyta a zenekart, mivel érzelmileg zsarolták.

A Bors című lap interjúvolta meg Tóth Szabit a Sugarloafból a fenti nyilatkozattal kapcsolatban. Az együttes frontembere egy nyílt levélben említi, hogy ő volt a 19 évesen híressé vált Dér Heni gyámja, és a lapnak ennek miértjéről a következőket mondta:

„amíg nem volt meg Heninek a kettős állampolgársága, turistavízummal tartózkodott Magyarországon. Ez havonta járt le, így minden hónapban haza kellett mennie Heninek Szerbiába, majd új vízumot igényelni. Kényelmetlen helyzet volt, hiszen folyamatosan koncerteztük, egy ügyvéd javaslatára végül megbeszéltük, hogy vállalom a gyámságot.”

(Kiemelt kép: Szeretlek Magyarország.hu YouTube)