Durván összecsapott a Sztárboxban Torghelle Sándor és Herceg: kiderült, ki jutott a döntőbe

Vasárnap este a férfi középsúly versenyzői is összecsaptak a Sztárboxban. Torghelle Sándor és Herceg meccsén már a Szuperdöntőbe jutás volt a tét.

2024. október 20., 22:10

Szerző:

Már az elődöntőknél tart a Sztárbox. A mezőny nagy részének már véget ért a verseny, ám ez nem mondható el még Torghelle Sándorról és Hercegről. A férfi középsúly kategória versenyzői nagyon készültek az összecsapásra.

Így alakult Torghelle Sándor és Herceg meccse a Sztárboxban

Közeledik a 2024-es Sztárbox vége, ami azt is jelenti, hogy november 3-án kiderül, hogy kik nyerik meg ebben az évben. Október 20-án már az elődöntőkben mérkőztek meg a sztárok. A legutolsó elődöntőben Torghelle Sándor és Herceg csaptak össze, a tét pedig a Szuperdöntőbe jutás volt.

Torghelle Sándor korábban Shane Tusupot győzte le, Herceg pedig Király Viktor ellen aratott győzelmet. Kokó elmondta, Herceg remekül teljesített Király Viktor ellen, Torghelle Sándort viszont nem látták sokáig boxolni, mivel az első meccse olyan hamar véget ért.

Mindketten nagyon szerettek volna bejutni a Szuperdöntőbe. Torghelle Sándor hasonlóan kezdett mint a Shane Tusup elleni mérkőzésen. Egyből erős ütésekkel támadta Herceget, és határozottan ment előre. Herceg nem hagyta magát, erőseket ütött vissza. A második menetben voltak kisebb szabálytalanságok, a bírónak is közben kellett avatkoznia. A második menetben a ringhez is beszorította Herceget Torghelle Sándor, aki Kokó szerint egyértelműen az erős ütésekre koncentrált. 

A negyedik menetre láthatóan mindketten elfáradtak, ennek ellenére nagyon győzni akartak, de azért nem spóroltak az ütésekkel. Ugyanakkor a kiütés elmaradt, mint a négy menet a végéig ment. Kokó szerint nagyon erős mérkőzés volt. A kommentátorok szerint nagyon nehéz megítélni, ki lesz a győztes. A pontozás alapján döntetlen lett az eredmény, ezért a pontozóbírók jelölései alapján Kokó hirdetett eredményt. A mérkőzést végül Torghelle Sándor nyerte. 

 

(Kiemelt kép: Instagram.com/sztarboxrtl)