Ennyi igaz a Shane Tusup durvaságáról szóló pletykákból: a menyasszonya mindent elmondott

Shane Tusup menyasszonya, Nagy Viktória Zoé reagált most a vőlegényéről keringő pletykákra.

2024. október 3., 10:41

Szerző:

Dupla címlappal jelentkezett ma a Story magazin, és a másik címlapon egy jegyespár, Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé látható. A sztáredző nemrég szerepelt a Sztárbox című szórakoztató műsorban az RTL-en, és ennek kapcsán újra felröppentek vele kapcsolatban a pletykák, hogy rendkívül lobbanékony ember. Ezekről a pletykákról most a menyasszonya beszélt.

Shane Tusup a Sztárbox után

Azt írta a Blikk a múlt héten, hogy Shane Tusup feldúltan távozott a mérkőzésről, amit Torghelle Sándor volt focista meglehetősen rövid időn belül nyert meg technikai K.O-val. A sztáredző a vereség miatt állítólag annyira felbosszantotta magát, hogy zengett tőle a folyosó és a meccs utáni interjúkat is azért nem vállalta, mert annyira ideges volt. Ez már a sokadik alkalom volt, hogy újra előkerültek a Shane Tusup lobbanékony természetéről szóló vádak, amiket tavaly Bochkor Gábor is felemlegetett. A hot! magazinnak adott interjújában tavaly Shane Tusup többek között a következőket mondta:

„Életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam.”

Bochkor Gábor erre reagálva ezt mondta a Blikk leírása szerint ahhoz kapcsolódva, hogy Shane Tusup most azt mondja, végre megtalálta élete nagy szerelmét:

„Megint? Hányadikat? Úgy sajnálom szegényt, csak ne fájjon neki, mármint élete szerelmének. Remélem, nem lesz bántás… Eddig nevetségessé tette magát, amit a nők hoztak ki belőle? Hosszú Katinka és Szabó Zsófi? Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben?”

Maga Shane Tusup egy hosszú posztban cáfolta ezeket a pletykákat szintén tavaly, tisztázva, hogy egyik párkapcsolatában sem emelt kezet a másik félre sohasem.

Nagy Viktória Zoé Shane Tusupról

Ezt mostani menyasszonya, Nagy Viktória Zoé is megerősíti friss nyilatkozatában, ami a Story.hu-n olvasható teljes egészében. Alább csak egy részletet idézünk a nyilatkozatából:

„El sem tudom hinni, hogy ezeket a pletykákat bárki is komolyan tudja venni. Ő olyasvalaki, aki rendelkezik a számomra legfontosabb emberi értékekkel, amelyek közül kiemelném a másik tiszteletét. A kapcsolatunk kölcsönösen erre épül. Számomra ő az otthon, a megnyugvás, a szerelem, a legjobb barát. Ő a legjobb ember, akit ismerek. Ha nem így lenne, nem tudtam volna családot alapítani vele.”

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislánya, Aurora Ann Tusup májusban született meg.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)