Kiderült, Shane Tusup miért nem nyilatkozott rögtön a Sztárbox után a vereségéről – üzent viszont most

Shane Tusup azt mondja Torghelle Sándornak, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen stílusban zajlik majd a Sztárbox-meccsük.

2024. szeptember 24., 07:58

Szerző:

A vasárnapi Sztárbox-adás legizgalmasabb fordulója mindenképpen Shane Tusup sztáredző és Torghelle Sándor volt focista összecsapása volt. A küzdelem meglehetősen rövid időn belül technikai K.O-val és Torghelle Sándor győzelmével ért véget. A meccset megelőzi általában mindenféle odamondogatás, amiről közben is tudni lehet, hogy jó nem fog kisülni belőle, hát most is így volt, Shane Tusup lenagypapázta a nála 6 évvel idősebb Torghelle Sándort.

Shane Tusup a vereség után

Azt írja a Blikk kedd reggeli cikke, hogy Shane Tusup feldúltan távozott a mérkőzésről, amit egyébként alább lehet visszanézni. A vereség miatt annyira felbosszantotta magát, hogy zengett tőle a folyosó és a meccs utáni interjúkat is azért nem vállalta, mert annyira ideges volt.

Shane Tusup végül egy közleményben foglalta össze, hogy mit gondolt a meccs után, a közleményét változtatás nélkül közöljük:

„A gondolataim között sem szerepelt, hogy két sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe. Azt gondolom, hogy a sportban arra nem illik büszkének lenni, ha valaki folyamatosan kapja a piros lapokat, hiszen ez komoly jelentéssel bír. Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair-play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet. Természetesen egy ilyen típusú mérkőzés után át kellett gondolnom, hogyan is tudnék nyilatkozni a ringben történtekről. A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik.”

A fentiekről volt szó a Fókusz hétfő esti adásában is, a riportot alább lehet visszanézni.

Sztárbox: ezen a hétvégén Kokó is bokszol majd!

A Sztárbox következő adásával kapcsolatban érdekesség, hogy Kovács Kokó István azt mondja, most vasárnap maga is verekszik majd egyet, visszatér a ringbe! Férfi könnyűsúlyban ezen kívül a következő vasárnap este Sárközi Ákos sztárséf és Horváth Tomi énekes verekedését lehet majd végigizgulni. A jövő héten szintén lesz női meccs, könnyűsúlyban Sápi Vivi csap majd össze Dér Henivel. És gigászok csatájaként hirdet még emellé egy gálamérkőzést az RTL: Bárdosi Sándor fog bunyózni a friss házas Árpa Attilával.

Egy héttel azután, október 6-án pedig férfi könnyűsúlyban a Sánta Laci-Pachert Balázs-meccset szurkolhatják végig a nézők, miközben férfi középsúlyban Király Viktor és Herceg küzdenek majd meg egymással. Meglesz a férfi nehézsúly elődöntője is: ez a meccs Noszály Sándort Pulai Imrével állítja majd szembe.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)