Itt az első videó Árpa Attila és Czakó Alexandra esküvőjéről! A színész beteg édesapja is ott volt

Árpa Attila azt is elárulja, hogy bár nem feltétlenül illik ez a nagyközönségnek szánt imázsába, igazából rendkívül házias férj.

2024. szeptember 17., 09:34

Szerző:

Árpa Attila és Czakó Alexandra eljegyzése az Árulók című reality forgatásán volt a teljes stáb előtt. A vőlegény műsorvezetőként, a menyasszony sminkesként dolgozott a forgatáson, és Árpa Attila úgy tett, mintha egy rosszulléttől rogyott volna térdre. Aztán amikor Czakó Alexandra aggódva odaszaladt hozzá, elővette a gyűrűt tartalmazó kis dobozt. Ez a jelenet is látható a Fókusz új riportjában, valamint a sokáig titokban tartott esküvőn készült felvételekbe is bepillantást nyerhetünk az RTL-nek hála.

Árpa Attila és Czakó Alexandra házassága

Árpa Attila és Czakó Alexandra többek között arról beszélnek az alább megtekinthető riportban, hogy az esetük rácáfol arra a népszerű mondásra, hogy csak a töltöttkáposzta jó felmelegítve. Ők is elhidegültek ugyan egymástól egy időre, szakítottak, de aztán újra összejöttek, és a kapcsolatuk magasabb hőfokon lángol most, mint valaha. Immár férjként és feleségként nyilatkoznak, hiszen még augusztusban titokban megvolt az esküvőjük.

Árpa Attila korábban is beszélt már róla, hogy három háziállatuk van otthon: két macska és egy kígyó. Ezzel kapcsolatban poénkodik a színész-médiaszemélyiség, amikor arról beszél, mit vár el a feleségétől:

„A lányommal jó viszonyban legyen, ne féljen a kígyómtól – mert jó nagyra nőtt, na –, és a macskákat is szeresse, ne legyen lehetőleg allergiás a macskaszőrre. Vagy az én hülyeségeimre.”

Czakó Alexandráról tehát most már ezt is tudjuk: nem fél férje nagyra nőtt kígyójától. Ápra Attila a tipikus macsós poénnal talán egy kevésbé macsós vallomását próbálja ellensúlyozni.

„Igenis végzek házimunkát meg rengeteget főzök, meg takarítok meg macskát etetek meg kertészkedek. Meglepő dolgok ezek, de így van. És ha a lányom is nálunk van, akkor végképp átmegyek szolgába”

– mondja Árpa Attila.

Ápra Attila és Czakó Alexandra esküvője

De hogy ne csak a házasságról, hanem a lagziról is szó legyen, Árpa Attila elárulja, hogy mivel mindketten nagy filmrajongók, az esküvő is tele volt mozis utalásokkal-fordulatokkal:

„A zenék is 80%-ban filmzenék voltak, Radnai Péter volt a DJ. A torta pedig szintén egy Hollywood feliratú torta volt, az egyébként Pataki Ádámnak köszönjük, és körbe volt rakva egy filmszalaggal, benne a kedvenc sorozataink, filmjeink plakátjai.”

A felvételeken feltűnik Árpa Attila édesapja is, akinél egy hónappal a lakodalom előtt kellett szívműtétet végrehajtani.

Alább tudja megtekinteni a videót, amiben egy egészen zseniális részletet rejtettek el az RTL zenei szerkesztői, akiket ezúton is üdvözlünk és egyben gratulálunk. Tessék megfigyelni, 7:07-nél milyen gyönyörűen megy át a Csillagok háborúja zenéje a Relight My Fire című diszkóslágerbe! Már önmagában ezért a részletért érdemes a play gombra kattintani.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)