Hatalmas bejelentés az RTL-től: Árpa Attila és egy legendás színésznő főszereplésével új napi sorozat érkezik

Árpa Attila mellett egy olyan színésznőt láthatunk majd az RTL-en a Pokoli Rokonokban, aki napi sorozatban még sosem szerepelt.

2024. július 8., 13:27

Szerző:

Pokoli rokonok címmel indít új napi sorozatot az RTL, és a főszereplők között lesz Árpa Attila és Dobó Kata. Alább soroljuk a részleteket, amiket már most tudni lehet, és van videó is.

Árpa Attila is pokoli rokon lesz

Kilenc hónapos előkészület (díszletépítés) után már forgatják az RTL új, napi sorozatát Pokoli rokonok címmel és egyelőre két húzónév nyilvános a szereplők közül: Dobó Kata és a mai bejelentés szerint Árpa Attila. A történet egy Pantallós nevű kisvárosban játszódik majd, és amit Dobó Kata elmond a sztoriról, az némiképpen emlékeztet a Drága örökösök kiindulószituációjára: egy nagyvárosi élethez szokott családnak kell egy kis faluba költöznie. Itt aztán persze senki nem a saját életével foglalkozik, hanem mindenki a másikéval, és beindul az intrika.

A fenti videóban Árpa Attila nem szerepel, de van róla egy poszt az Instagramon.

A következő hetekben a Fókusz cím műsor mutatja majd be Pantallós többi lakóját, így megtudjuk, melyik színészekért lesz érdemes a sorozatra kapcsolni, és hogy pontosan mi lesz Árpa Attila szerepe a történetben. Dobó Kata szereplése egyébként azért lesz relatív újdonság, mert őt RTL-es napi sorozatban még nem láthattuk, csak olyan szériákban, mint a Hacktion: Újratöltve, a Fapad, a Válótársak vagy a Korhatáros szerelem.

A Pokoli rokonok készítésének főnöke, azaz a showrunner ugyanaz a Hámori Barbara, akinek a nevéhez a fent már említett Drága örökösök fűződik, de ő kreálta a Keresztanyut is.

Árpa Attila műsort is vezet az RTL-en

Nemcsak színészként, műsorvezetőként szintén aktív Árpa Attila az RTL-en, legközelebb a a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszverseny közvetítésében láthatjuk majd. A színész-producer a tavalyi Sztárboxban a nehézsúly döntőjében kapott ki Brasch Bencétől kiütéssel. Kézenfekvő választás volt az RTL-től, hogy őt választották a verekedős showműsor férfi házigazdájának, de lesz mellette egy női műsorvezető is, és az ő személye azonban nagy meglepetést jelent.

Tavaly év végén csábította át az RTL a TV2-től Majkát, aztán a nemrég leforgatott Fort Boyard – Az erőd című realityhez is sikerült néhány tipikusan TV2-es médiaszemélyiséget meggyőzni (például Varga Viktort), és ezt a sort folytatja most a Hell Boxing Kings női műsorvezetője, az Exatlonból és a Dancing with the Starsból is ismert Gelencsér Tímea. Ő a következőket írta arról, hogy átmegy az RTL-hez:

„Igaz a mondás, miszerint az ember élete 7 évente változik. 7 éve voltam először a TV2 képernyőjén a Ninja Warriorban és azóta nagyon sok minden történt. Köszönettel és hálával a szívemben lépek tovább, ahol egy hatalmas feladat vár rám. Izgatottan várom ezt az új kihívást és a csatlakozást az RTL-hez és a HELL Boxing Kings csapatához. Attilával a közös munka nem lesz új csak a körülmények. Megtisztelő lesz mellette kilépni a nézők elé, hiszen profizmusa elvitathatatlan, nem véletlenül jelölték a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjra idén! Köszönöm a lehetőséget, igyekszem majd, hogy rászolgáljak mindenki bizalmára!”

(Kiemelt kép: az RTL Magyarország Instagramja)