Kiderült, mi volt Árpa Attila és Young G felesége között: Kellemetlen, hogy idáig fajult

Amint azt sejteni lehetett, távolról sincs még vége az Árpa Attila és Young G Béci közötti viszálynak.

2024. június 18., 13:20

Szerző:

Árpa Attila kutyatulajdonosként nem tudta megállni szó nélkül, ami a Mokkában a múlt héten elhangzott. Ebből aztán szóváltásba keveredett az örökbefogadás ellen érvelő Young G Bécivel, ami azóta szép kis viszállyá dagadt.

Árpa Attila csak azt akarta mondani, hogy de, mindenki fogadjon inkább örökbe

Az előzményeket részletesebben alább találja majd, de a lényeg az, hogy Árpa Attila is hallott arról az interjúról, amiben a Való Világgal ismertté vált, de a Nyerő Párosban is szerepelt Young G Béci és Mészáros Norina amellett érveltek, hogy kisgyereket nevelő szülőként sose fogadnának örökbe menhelyi kutyát, mert ki tudja, hogy mi történt ezekkel az ebekkel korábban, és ezért kiszámíthatatlan a viselkedésük.

Erre Árpa Attila, akinek a kutyái mind menhelyről valóak, egy trágárságokkal teli posztban reagált, amit utólag aztán törölt, saját bevallása szerint csak azért, mert édesanyja előtt szégyellte, hogy milyen csúnya szavakat használt. De már késő volt, mert Rácz Béla, azaz Young G Béci ekkorra már a TikTokon reagált a következőkkel:

„Neked mi a problémád, Árpa Attila? Nem tudsz felhívni, ha ilyen problémád van? Én rád írtam, de te nem tudsz rám írni, hogy figyelj már, szerintem nincs igazad... Nagy manusz létedre te itt írogatod ki a posztokat, és utána még kommentelsz, hogy én fasz vagyok? Hát te nem tudtad elcsábítani a feleségemet még anno, nem? Meg ki vagy te, hogy a nevemet a szádra veszed? Te normális vagy? Szedd már össze magad!”

– kel ki magából az alábbi videóben Young G Béci, akivel kapcsolatban kissé megmosolyogtató, hogy szerinte másoknak engedélyt kéne kérni ahhoz, hogy róla beszélhessenek, és aki korábban Baukó Évával került hasonlóan emlékezetes és hasonlóan magasröptű viszályba.

@younggbeci Vasàrnap nekem erre kell kelnem?? vicc! Az elöző videómban kifejtettem, hogy miért nem szerettünk volna menhelyről kutyàt! Sajnàlom, h Àrpa Attila is félre érti a dolgokat, de az hogy túlzàsba esik, sajàt magam miatt nem hagyhatom meg a csalàdom miatt sem!🗣 #enmegmegkamaztamacsavot ♬ original sound - Rácz Béla

Mindenesetre ha ön nem érti, hogy hogyan kerül ebbe az egészbe az említés Young G Béci feleségének elcsábításáról, akkor ön nincs egyedül. A Story.hu volt az a lap, amelyik megkereste az egykori villalakót, hogy árulja már el, hogy ez itt mi.

Árpa Attila, a sikertelen csábító

Rácz Béla friss nyilatkozatából kiderül, hogy bár az eredeti kirohanása olyan színben állítja be a dolgokat, mintha Árpa Attila egy férjezett nőt akart volna elcsábítani, erről igazából szó sem volt.

„Megmondom őszintén, hogy a kutya témából ide fajuljon a dolog, az vicces és kellemetlen is. Nem akartam ebbe belemenni, de még mielőtt mi megismerkedtünk volna a feleségemmel, Norina és közte volt régen üzenetváltás”

– többek között ezt nyilatkozta Young G a Storynak, azt azonban nem árulta el, hogy ha nem akart belemenni, akkor miért megy bele mégis, tekintve, hogy egészen eddig a kirohanásáig a kutyákról szólt ez a vita, nem pedig nők elcsábításáról. Mindenesetre a lényeg az, hogy Mészáros Norina nem állt kötélnek Árpa Attilának, hanem ehelyett végül Rácz Béla felesége lett.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Apatigris)