Egy különleges beszélgetős műsor keretein belül ismerheti meg az ország első influenszereit

December 27-én 10.00 és 19.00-kor indul a Spektrum televízión Radnai Péter legújabb műsora. A közismert tévés egy olyan beszélgetős műsorral debütál, mely az internet térhódítása előtti időkbe kalauzolja vissza nézőit.

2021. december 27., 14:00

Szerző:

Radnai Péter beszélgető társai azok a magyar televíziós és közéleti személyiségek lesznek, akik meghatározó szerepet töltöttek be a magyar televíziózás történetében és kiemelkedő hatással voltak a magyar társadalom egészére. A tíz részes műsorban a teljes igénye nélkül olyan legendás személyiségek szólalnak meg a televíziózás, véleményformálás korai időszakairól, mint a legendás Vitray Tamás, Endrei Judit, Juhász Előd, Szinetár Miklós vagy Bánó András.

A beszélgetések leginkább arra az időszakra fókuszálnak, amikor a televíziónak még kiemelt jelentősége volt, mert a rendszerváltást megelőző időszakban kizárólag a kevés újságból, a 3 rádiócsatornából, de leginkább a televízióból lehetett információkhoz jutni a világról. A mai fiatalok persze már el sem tudják képzelni, hogy milyen volt a világ mobiltelefon, internet, Google vagy Spotify nélkül.

 „Az első influenszerek című sorozatban olyan riportalanyokkal beszélgetek, kik meghatározóak voltak a rendszerváltozás előtt. Azok a műsorok, amiket ők készítettek, azok amiket ők mondtak, vagy akár csak az, ahogy ők kinéztek komoly befolyással volt a nézőkre. Mindaz, ami velük kapcsolatos volt, meghatározta a közbeszédet, közízlést, vagyis azt, ami alapján az emberek véleményt alkottak a világról. Ezért lehet őket a mai szóhasználat szerint influenszereknek nevezni”

– mondta Radnai Péter a műsorról.

 

Premier időpontok a Spektrumon:

  • Vitray Tamás december 27. 10.00 és 19.00
  • Horvát János december 28. 10.00 és 19.00
  • Bánó András december 29. 10.00 és 19.00
  • Endrei Judit december 30. 10.00 és 19.00
  • Rózsa György december 30. 10.30. és 19.30
  • Szinetár Miklós december 31. 10.00 és 19.00
  • Benda László december 31. 10.30 és 19.30
  • Gát György január 1. 10.00 és 19.00
  • Feledy Péter január 1. 10.30 és 19.30
  • Juhász Előd január 2. 10.00 és 19.00

(Kiemelt kép: Spektrum TV)

Sztártudósok, influenszerek és frissen megválasztott polgármesterek is összecsapnak a tizedik Brain Bar jövőfesztivál színpadán, olyan témákat vitatva meg, mint a marihuána fogyasztása vagy az eutanázia. Szeptember 26-27-én a Magyar Zene Házában 200 előadó és 120 program inspirálja az érdeklődőket arra: legyenek ők is tevékeny résztvevői a jövőjük alakításának.

Egy gúnyos dalocska vezette el őt saját zsidósága felfedezéséhez. A vallás aztán komoly szerepet játszott az életében, segítségével közelebb került önmagához és a világhoz – többek között ez derült Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezőjéről. Réczei Tamás Dobd be magad! című műsora exkluzív módon csak a 168.hu felületén látható, ne hagyja ki!

A rendező arra vágyik, hogy a munkája valamiféle hatást keltsen, ellenkező esetben nem sok értelme van bármit csinálni. Hogy a politika a jelenlegihez hasonló szintű feszültséget kelt majd a színházban arra nem számított – többek között derült Réczei Tamás Dobd be magad! című, exkluzív módon csak a 168.hu felületén látható műsorából, melynek vendége Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezője volt. Ne hagyja ki!

Bár édesanyja személyes ambícióját valósította meg azzal, hogy balettot tanult, ezt egyáltalán nem bánja. Hiszen rengeteg mindent tanult a tánctól, amit a szakmai pályafutása során is kiválóan képes hasznosítani. Többek között erről beszélt a Réczei Tamás vezette Dobd be magad! című műsor vendégeként Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezője. Az aktuális epizód exkluzív módon csak a 168-on tekinthető meg, ne hagyja ki!

Székely Kriszta az első diplomáját klasszikus balett szakon szerezte, majd 2015-ben színházrendezőként végzett Székely Gábor és Bodó Viktor osztályában. A budapesti Katona József Színház rendezője kalandos életpályát tudhat maga mögött, amiről a kizárólag a 168.hu felületén látható, Dobd be magad! című műsorban beszélt részletesen. Ne hagyja ki!