Pottyondy Edina ezért nevezte át Magyar Péter politikust Piton professzornak

Pottyondy Edina ma is új videóval jelentkezett az elmúlt egy hét legizgalmasabb hazai történéseiről, a főszerepben a két főpolgármester-jelölt, illetve Magyar Péter.

2024. június 18., 15:09

Szerző:

Pottyondy Edina megemlíti Magyar Péter elmúlt egy hete kapcsán az EP-jelöltséget és a politikus szakítását is, de hozzáteszi, közönségesnek találta a TISZA párt elnökének egyik ruhadarabját.

Pottyondy Edina szerint Magyar Péter nadrágja közönséges

Kedd reggelenként szokott Pottyondy Edina új videókat megjelentetni, és a mai nap sem volt kivétel. A népszerű humoristanő a mostani kisfilmjében először is a következőket mondja Magyar Péterről:

„Brüsszelben már megvan az első sikere a TISZA pártnak. Manfred Weber budapesti látogatása után szinte biztos, hogy a legnagyobb ellenzéki erő a legnagyobb és legerősebb európai pártszövetség, a Néppárt tagja lesz. És ezzel párhuzamosan távozik onnan a KDNP. [...] De itt is van egy kis bökkenő. Egy kis füllentés. Vagy inkább egy feketeöves hazugság. Amire mit mondanak a tiszás hölgyek? »Úúú, nagyon szexi az a fekete öv!« A kampányban Magyar Péter számtalanszor elmondta, hogy nem megy ki Brüsszelbe, hiszen itthon van rá szükség. Most viszont már úgy érzi, hogy feladat vár rá az uniós parlamentben.”

Pottyondy Edina ezek után utal arra, hogy végül ez a történet oda csúcsosodott ki, hogy Magyar Péter internetes szavazást tartott arról, hogy kimenjen-e Brüsszelbe az ígéretét megszegve. Ma este fogjuk megtudni, hogy az igenek elsöprő győzelme után végül mi lett a döntése.

A humoristanő ezután Magyar Péter szakítását, illetve szingliségét említi, valamint azokat a képeket, amiken a politikus olyan szűk nadrágot visel, hogy a fotók bejárták az egész magyar netet.

Pottyondy Edina a fenti fotók kapcsán emleget kobrát és pitont:

„Villantott egy... hát hogy is mondjam, egy kobranadrágot. A csömöri diszkóból hajnali 4-kor megy haza csalódottan a dzsigoló. Az egyik zsebében egy doboz koton, a másikban öngyújtó, és a kettő között egy félig erektált bré. Tessék? Közönséges voltam? Dehogy voltam közönséges, annyira voltam közönséges, mint amennyire az a nadrág közönséges. Piton professzor nem kispálya. Ez az egy számmal szűkebb nadrág a politikai kommunikáció evolúciós lépcsőfoka. Éppen csak megszoktuk a TikTok-politikusokat, és már várjuk a fehér pólón át mellbimbót villantó Kunhalmi Ágnest, az első parlamenti tevepatát Dúró Dórától, és azt, hogy Orbán legközelebb már ne az ormótlan, buggyos gatyájával különbözzön el, hanem rendes politikus torrenteként egy szőrös kőművesdekoltázzsal nevezzen a versenybe.”

A fenti photoshop-alkotás csak illusztráció, alább találja Pottyondy Edina teljes videóját, ide kattintva pedig elolvashatja, milyen előjelei voltak Magyar Péter szakításának már a múlt hét hétfőn.

(Kiemelt kép: Pottyondy Edina Instagramja)