Pottyondy Edina durván beszólt: szerinte Hajdú Péter megtaposta az újságírói hivatást

Pottyondy Edina hatalmas sikert ünnepel, és örömében durván beszólt Hajdú Péternek.

2024. március 30., 07:43

Szerző:

Nagy megtiszteltetést, vagyis inkább eredményt ünnepel Pottyondy Edina. A gyermekvédelmi tüntetés egyik főszervezőjeként és a kormány egyik legkreatívabban fogalmazó kritikusaként is ismert humorista a következőket írja a posztjában az Instagramon egy fekete szívvel:

„hohohó! Tegnap lefeküdtem mint egy gyenge, halálosan fáradt, egyedülálló anya. Ma pedig felkelek, mint a negyedik legbefolyásosabb magyar nő a Forbes közéleti listáján. Ez hihetetlen! Első dolgom lesz, hogy kinevezem a fél családomat állami cégek felügyelőbizottságába. A második, hogy Hajdú Pétert bíróság elé állítom alakoskodásért, alkalmatlanságért, az újságírói hivatás megtaposásáért és propagandáért. Jaaaa! Hogy ilyeneket nem tehetek? Van egy olyan érzésem, hogy akkor ez a cím egy üres gesztus. De azért köszönöm.”

A Hajdú Péterrel kapcsolatos kiszólás oka minden bizonnyal a szerdán megjelent Varga Judit-interjú, amivel kapcsolatban a Frizbi műsorvezetője roppant csípős kritikákat kapott már Pottyondy Edina előtt is a kommentelőktől, köztük más hírességekkel. A posztban Pottyondy Edina egy hackerlány alakjában látható egy számítógép által generált képen, amint feltehetőleg éppen a magyar közéletet befolyásolja rendkívüli eredményességgel.

Pottyondy Edina hetente tölt fel videókat a YouTube-ra, és az ehetiben természetesen Magyar Péter volt a téma. A magyar belpolitikát fenekestül felforgató férfiról így beszél a humoristanő a videóban:

„a tüzérség nem lőtte olyan intenzitással Mariupolt, ahogy a kormányzati média zúzza Magyar Pétert. Az Igazságügyminisztérium portásától Varga Judit körmösén keresztül a balatonhenyei asszonykórusig százszámra készülnek a beszámolók arról, hogy Magyar Péter pszichopata és szociopata bántalmazó és megrögzött hazudozó, féltékeny és agresszív, a vidékieket lenéző, gigerli, önimádó, elmebeteg, sértett és végtelenül hataloméhes ember, nárcisztikus manipulátor.”

A videóban a következők is elhangzanak:

„én simán hiszek nekik, lehet, hogy ebben kivételesen nem hazudnak, hiszen a fideszes elit nagyjából ilyen arcokból áll. Ezzel a személyiséggel teljesen logikus, hogy állami céget bíztak rá, hogy tagja volt egy csomó felügyelőbizottságnak. Ami nem stimmel, az az, hogy ha a Magyar valóban egy ilyen hétpróbás szar ember, akkor hogy nem lett tagja a kormánynak? Hogy nem kapta meg az egészségügyi államtitkárságot vagy a közoktatást? Szegény Orbán Viktor elől eltitkoltak egy ekkora tehetséget?”

Alább tudja megtekinteni a teljes videót, amennyiben ön nincs benne abban a bő nyolcszázezer emberben, akik már megnézték.

(Kiemelt kép: Pottyondy Edina Instagramja)