Megdöbbentő, ki szólt be Hajdú Péter Instáján: Hajdú a nímandok nímandja

Hajdú Péter csatornáján nyilatkozott először Varga Judit, és az interjú másfél nap alatt meglehetősen szélsőséges hozzászólásokat kapott.

2024. március 29., 06:17

Szerző:

Hajdú Péter csütörtökön jelentette be, hogy interjút készített Varga Judit volt igazságügy-miniszterrel, és a beszélgetés még aznap este ki is került az Frizbi TV YouTube-csatornájra.

„Hallgattassék meg a másik fél is”

– vezeti be Hajdú Péter Instagramja a beszélgetést, mintha Varga Juditnak nem állna bármikor a rendelkezésére a teljes kormánymédia, hogy  az álláspontját kifejtse, és Hajdú Péter igazságérzete nélkül erre a beszélgetésre talán sor sem került volna.

Az itteni kommentekből úgy tűnik, hogy a hozzászólók tetszését nem nyerte el a videó, sőt, már a tény sem, hogy Hajdú Péter meghívta Varga Juditot. A poszt alatt a legtöbb lájkot kapott komment így szól:

„remélem, ezután Magyar Pétert is meghívod, hogy halljuk az igazságot is, ne csak a kitalált hazugságot, amihez itt asszisztálsz.”

Más így szólítja meg Hajdú Pétert:

„Petikém, a süllyedő hajóról leszállni szoktak... nem felülni rá!”

És hozzászól a vitához Sugár Bertalan is, akit Bery néven énekesként ismer a legjobban a nagyközönség. Ő a következőket írja:

Hajdú a nímandok nímandja.”

A politikai szerepvállalásáról ismert Molnár Áron nem kommentben, hanem külön, saját posztban reagál a Varga-interjúra. A Sztárbox bajnoka így ír nagycsütörtöki posztjában:

„végignéztem Varga Judit interjúját.
Nem szeretném megkérdőjelezni a valóságtartalmát.
Tiszta szívemből sajnálom, hogy ez megtörtént.
Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Varga Judit, az igazságügyi miniszter volt!
Pont Varga Juditnak volt lehetősége egy ennyire komoly pozícióban, hogy sok sorstársán segíteni tudjon, akik hasonló helyzetbe kerültek. Például az isztambuli egyezmény ratifikálásával, például, ha nőjogi szervezeteket nem bélyegez baloldali szervezeteknek, ha a családon belüli erőszak és a párkapcsolati erőszak témáját nem citálja pártpolitikai térbe.
És ami fájóan hiányzott Varga Judit interjújából, hogy választ kapjunk, mi, magyar állampolgárok arra, hogy:
Elismeri-e a hangfelvételeken elhangzottak valóságtartalmát?
Tudomása volt-e arról, hogy Rogán Antal utasítására manipulálták-e az ügyészségi dokumentumokat?
Tudomása volt-e arról, hogy Rogán Antal bizalmi embere volt Schadl György és Völner Pál?
Volt-e a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt védő Kónya Endre kegyelmi ügyében, - kormányzati befolyásolás?
Ki, vagy kik íratták alá Önnel Kónya Endre kegyelmi kérvényét?
Ha tudomása volt arról, hogy Polt Péter főügyész tudtával ügyészségi bizonyítékokat semmisítenek meg, igazságügyi miniszterként ezeket az információkat nem lett volna kötelessége nyilvánosságra hozni, és eljárást indítani a gyanúsítottak ellen?
Tisztelt Varga Judit! Mélységesen sajnálom hogy Önnel megtörtént az, amit elmesélt. De fel kell ismernie, hogy a Fidesz és a NER rendszere ugyanúgy egy bántalmazó abúzív rendszer, amelynek Ön most ugyanúgy egy elszenvedője, ugyanúgy szereti, ugyanúgy vágyja, hogy szeressék, de a rendszer kihasználja. Most újra lenne lehetősége, hogy szembenézzen a bántalmazóval és elmondja az igazságot! Ugyanilyen őszintén, ugyanilyen nyíltan, ahogy az interjújában fogalmazott a magánéletéről.
Hiszen, ahogy Judit is mondta, ennyivel tartozik a magyar embereknek.”

Itt tudja megtekinteni a fentiekhez tartozó videót.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)