Magyar Péter megkapta a kérdést, hogy szingli-e: meghökkentő választ adott

Magyar Péter a Facebookon élőben válaszolt a nézők kérdéseire, egészen személyes kérdést is kapott.

2024. június 10., 10:24

Szerző:

Magyar Péter a választások utolsó óráiban tárulkozott ki vasárnap este élő adásban a Facebookon, ha ön még nem látta, érdemes visszanézni, mert olyan személyes részletek is kiderülnek a TISZA párt politikusáról, mint hogy szokott-e szerencsejátékozni (a válasz, jellemzően nem, de néha vesz azért egy sorsjegyet, illetve régen lottózott), volt-e sorkatona (már pont nem) vagy hogy milyen idegen nyelveken beszél (angolul és egy kicsit németül és franciául).

Magyar Péter barátnője foglalkoztatja az embereket

Magyar Péterről még tavaly, jóval a botrány kirobbanása előtt megírták a lapok (például a Blikk), hogy Varga Judit volt férje összejött Vogel Zsolt vízipólós lányával, Vogel Evelinnel. A tegnapi választásokhoz kötődő kampányban többször lehetett látni bizonyos rendezvényeken a párról közös képet, most azonban felröppent a pletyka, hogy esetleg szakíthattak. Ennek az alapja az lehet, hogy Vogel Evelin nem volt ott a kampányzáró eseményen. Erről akkor a Blikk szerint a következőket mondta Magyar Péter:

„Evelin a fiával van”

Ahogy Magyar Péter olvassa fel a beérkező kommenteket az alább visszanézhető videóban, egyszer csak (54:30-nál) a következő kérdéshez ér:

„Szingli vagy-e?”

Magyar Péter némi gondolkodás után a következő választ adja:

„Hát ez egy érzékeny kérdés, most erre inkább nem válaszolok.”

Magyar Péter lehet, hogy nem szingli, de mindenképpen magányos

Érdekes, hogy Magyar Péter a következőket is mondja valamivel korábban ugyanebben a videóban arról, hogy mennyire magányosnak találja a politikusi létet. A kérdés egészen pontosan úgy hangzott, hogy milyen a politikusi élet. Erre Magyar Péter a következőket válaszolja:

„Kicsit sivár néha. Annak ellenére, hogy mekkora tömeg vesz körbe (tegnap is meg úgy általában), elég magányos. A nap végén az ember mindig magányos és amikor ilyen nagy tömeg van néha, és mondjuk a hatodik tömegrendezvényen vagyok túl, akkor le szoktam ülni egy kicsit magamban. A múltkor például kiültem a Duna-partra és ott gondolkodtam. Keveset tudok a gyerekeimmel találkozni, keveset tudok a barátaimmal találkozni. Ha elmegyek egy szórakozóhelyre, akkor ott is általában szelfizünk és beszélgetünk és aláírásokat adok, úgyhogy egy kicsit olyan sivár. De ez nem probléma, még csak most kezdtem, úgyhogy még bírom.”

Hát egy biztos, hogy a barátnőjét ebben a válaszban sem említi. A teljes videót mindenesetre ide kattintva tudja megnézni – azt is említi benne Magyar Péter, hogy a kampányolás mellett mást nem dolgozott, az elmúlt időszakban a tartalékaiból élt, most, hogy vége a kampánynak visszatér majd a munkához.

(Kiemelt kép: Magyar Péter Instagramja)