Magyar Péter: egy korszak lezárult, a jövő pedig elkezdődött

Magyar Péter szerint egyértelműen kiderült a választáson, hogy egy potens kihívója van a NER-nek, az pedig a Tisza Párt. 

2024. június 10., 01:17

Szerző:

Habár felül a gálya, és alul a víznek árja, azért a víz az úr – kezdte beszédét Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke az európai parlamenti és helyi önkormányzati választásokon elért eredményváróján. Kijelentette továbbá, ma egy korszak lezárult, a jövő pedig elkezdődött.

Magyar Péter szerint a Tisza Párt be fogja bizonyítani, hogy a politikai lehet szép és őszinte. Egyértelműen kiderült a mai választáson, hogy egy potens kihívója van a NER-nek, az pedig a Tisza Párt. 

Az is kiderült ma este, hogy bár az előbb ezt valaki elfelejtette mondani (Orbán Viktor – a szerk.), hogy a Fidesz soha ennyire nem rugaszkodott el a valóságtól, soha ennyi adófizetői milliárdot nem ölt bele emberek lejáratására

– mondta Magyar Péter. Aláhúzta, hogy a Fidesz EP-választáson soha ilyen rossz eredményt nem ért el.

A politikus elmondta azt is elmondta, sikerült elérniük, hogy Budapesten a Tisza nélkül ne történhessen semmi. A főpolgármester választás rendkívül szoros, de ez Magyar szerint nem az ő problémájuk. Ezután közölte,

lehet egy másfajta Magyarországot építeni, amely nem a megosztottságon, hanem az összefogáson és a békességen nyugszik.

Megköszönte végül mindenkinek, aki szavazatával támogatta ezt az új Magyarországot.

Egyet ígérhetek. Holnap egy napot mindenki pihen, de amikor a következő országgyűlési választás lesz, bármikor is legyen az, készen leszünk egy olyan programmal, amire a magyar emberek többsége jó szívvel fog szavazni

– mondta Magyar Péter, majd azt ígérte, hogy azon fognak dolgozni, hogy a sikerük minden magyar sikere legyen.

Magyar Péter ezután ígéretet tett arra, hogy már másnap nekiállnak a szervezetépítésnek.

Innen szeretném üzenni, mint a legnagyobb ellenzéki párt vezetője, hogy a magyar emberek békések és türelmesek, de nem fogjuk eltűrni a továbbiakban, hogy a közmédia elhallgat minket. Ennek vége van!

– mondta Magyar Péter, aki várja a meghívásokat a propaganda médiától az Indextől az Origóig, melyeket szennylapoknak nevezett.

Ezután azt üzente, hogy mindenki legyen büszke erre az eredményre, mert ami a választáson történt, az földindulás: ilyen nem történt sehol Európában. Magyar Péter ezután bejelentette, hogy rendezni fog egy közös ünneplést az önkénteseiknek, ahova minden magyar embert várnak.

Bízzatok egymásban, és higgyetek abban, hogy közelebb van a változás, mint tegnap volt

– mondta, majd a közönség tagjai megfogták és a magasba emelték egymás kezét. Magyar Péter ezután kijelentette:

Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat.

A tömeg végezetül elénekelte a Kossuth nótát.

(Képünkön Magyar Péter látható. Forrás: Magyar Péter hivatalos Facebook oldala)

13:06

Orbán Viktor miniszterelnök Berlinbe utazott, ahol pénteken tárgyalást folytat Olaf Scholz német kancellárral - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.