Berki Mazsi durva beszólást kapott, erre elárulta, igazából mit és mennyit dolgozik

Berki Mazsi nem tudta megállni szó nélkül, hogy lelustázzák. Bocsánat, lelutsázzák.

2024. április 18., 08:34

Szerző:

Berki Mazsi lenyűgöző szóváltásba keveredett egy kommentelővel az Instagramján egy olyan posztban, amiben éppen ruhát reklámoz. A videós hirdetés valakit annyira kiakasztott valamiért, hogy az illető a következő beszólást posztolta, amit változtatás (=javítás) nélkül közlünk:

„mert nem dolgozol! Lutsa!”

A Sztárbox női győztese egyszerűen nem tűrhette el, hogy lutsának nevezték, így a következőkkel válaszolt ennek az egyébként Edina néven regisztrált kommentelőnek:

„dolgozom, kedves: van 2 vállalkozásom, mellette egy nemzetközi boxversenyre készülök, és ami marad szabidőm, azt a lányommal, a párommal és a családommal töltöm.”

Berki Mazsi válasza már csak azért is lehet kissé meglepő, mert Berki Krisztián feleségeként az évek során hozzászokhatott, hogy rengeteg kritika éri őt, de úgy tűnik, még most is előfordul vele, hogy nem tudja megállni szó nélkül a kellemetlenkedőket.

Berki Mazsi bokszol tovább

A fiatal anyukát ugyanis tavaly annyira belelkesítette a sztárboxos győzelem, hogy azóta is ökölvívós fotó a profilképe az Instagramon, és amint arról egy decemberi interjúban beszélt, valóban készül egy nemzetközi versenyre is.

A családját és munkáját pedig egy másik, szintén RTL-es interjúban is említette valamivel később, amikor arról beszélt, hogy új párja családjával voltak közösen nyaralni a tél közepén: kislányával, a párjával, a párja kislányával és a párja édesanyjával utaztak, tehát együtt vakációzott a teljes mozaikcsalád. Sőt, később csatlakozott hozzájuk párja gyermekének édesanyja és testvére is.

„Egy mozaikcsaládos nyaralásnak vágtunk neki. Nem egyszerű dolog, mind az én részemről, mind a Zoli volt párjának a részéről, de ha a gyerekeket nézzük, nekik ez a legjobb. Látod a gyerkőcöt, akinek ott van anyukája, apukája, ez a legeslegjobb dolog a világon – ha már nincsenek is együtt, de közösen tudnak akár programokat csinálni”

– mondta Berki Mazsi az alább megtekinthető interjúban, ahol arról is szó van, hogy a fiatal anyuka bokszol tovább, illetve emellett influenszeri munkáival, a webshopjával foglalkozik, valamint próbál ott lenni a családnak és közben a háztartást is rendben tartani, igaz, ez utóbbihoz van segítsége.

Ennek a beszélgetésnek legérdekesebb része azonban talán a legvége volt, amikor Berki Mazsi a következőket mondta:

„kérdezte a párom, hogy elmondom-e a műsorban, hogy tervezem, hogy megkérem a kezét. [...] Szoktunk ezzel viccelődni, mert általában ugye a férfiak kérik meg a nők kezét, és ő mondta, hogy neki még sose kérték meg a kezét...”

Nézze meg ön is, és döntse el, ez most vajon mennyire lehet komoly.

(Kiemelt kép: RTL/Sztárbox)