Nyerő Páros: Szőke Krisztina szülein durva bosszút álltak a lányuk munkája miatt

Hujber Ferenc felesége, Szőke Krisztina megdöbbentő dolgot mesélt el a szüleiről: édesanyjával évekre megromlott a kapcsolata.

2024. október 21., 09:55

Szerző:

Túlélte az első kiesést a Nyerő Párosban Hujber Ferenc és Szőke Krisztina kettőse.

Szőke Krisztina szülein bosszút álltak

Hujber Ferenc feleségéről régóta nem titok, hogy évekig felnőttfilmesként dolgozott. Szőke Krisztina azonban egy kisebb településről származik, ahol annak idején valaki nagy botrányt csinált, felhasználva a szexiparban dolgozókkal szembeni stigmát.

„Krisztina édesapja elindult a helyi polgármester-választáson. Az egyik ellenfele azzal próbálta őt lejáratni, hogy a kis település lakosainak postaládájába bedobálta a Lyen Parker néven felnőttfilmes karriert építő színésznő addig elhallgatott munkájáról készült erotikus fotókat”

– írja friss cikkében a Blikk. Édesapja jól reagált a támadásra, de Szőke Krisztina így beszél az édesanyjáról:

„Anyukám viszont rosszul reagált, vele akkor meg is romlott a viszony. Másfél-két évig nem is igazán beszéltünk. Neki fájt, hogy ezen a kis településen valaki esetleg más szemmel néz ránk emiatt.”

Kapcsolatuk azóta szerencsére rendeződött.

Hujberék vs Simonék

Éredekesség, hogy Hujber Ferencéknek először Simon Attiláékkal adódott komolyabb konfliktusa a Nyerő Páros múlt héten indult adásában. Simon Attila labdarúgó szembesítő beszélgetést kezdeményezett Hujber Ferenccel, hogy tisztázzák hányadán is állnak. A színész elismerte, hogy valóban nem kereste a focista társaságát, mivel úgy gondolta nincs kapcsolódási pontjuk. Hujber Ferenc ígéretet tett, hogy változtat hozzáállásán és igyekszik nyitottabb lenni, különösen Simon Attila esetében. 

Ez a jelenet látható alább.

Aki még emlékszik Hujber Ferenc kisebb botrányára a foci-eb idejéről, annak most talán eszébe juthat az a sztori, hiszen már megint egy labdarúgóról van szó. Az 50 éves színész júniusban a következőket írta egy posztban a Facebookon:

„11 magyar senki! + Legalja magyar futball! Annyi pénzből, amiből a kultúrát, egészségügyet, oktatást alapjaiban lehetne megváltoztatni! Remélem, gyorsan kiestek!! #pusztuljelmagyarfoci”

Majd miután ezt néhány újság ezt azzal hozta le, hogy Hujber Ferenc kiakadt az Európa-bajnokság miatt, a színész kommentben a következőket válaszolta nekik az egyértelműség kedvéért:

„Én az egész magyar focit rühellem Eb-től függetlenül!”

Itt található a levett, majd visszatett poszt.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)