3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz május első fele

Íme 3 csillagjegy, amelynek szülöttjei nagyon romantikus napokra számíthatnak. 

2022. május 2., 11:04

Szerző:

Ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikének a szülöttje, jó hírünk van: szerelmes napokra számíthat a héten. A szinglik és a párkapcsolatban élők számára is tartogat meglepetéseket az elkövetkezendő időszak. Nézze meg, mit ígérnek a csillagok! 

Bika (04.20.–05.20.)

A párkapcsolatban élők komoly változásokra számíthatnak: még közelebb kerülhetnek párjukhoz, ugyanis egy olyan szakaszba érkeznek az életükben, ahol sokkal nyitottabban és őszintébben tudnak beszélni az érzéseikről. Ha egyedülálló akkor a napokban mágnesként fogja vonzani az embereket és akár egy komolyabb szerelem is kialakulóban lehet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valami rendkívül romantikus meglepetéssel lepheti meg a párját, aki természetesen örülni fog a gesztusnak és még közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ha egyedülálló akkor elképzelhető, hogy a munkahelyén figyel fel valakire, akivel talán érdemes lenne komolyabban is megismerkednie.

Bak (12.22.–01.19.)

Szociális élete és szerelmi élete egyaránt fellendül a héten: párjával is többet mozdulhatnak ki a napokban, ami jó hatással lesz a kapcsolatukra és a barátaik is megjegyzik majd, hogy sugárzik önökről a boldogság. Ha egyedülálló akkor pedig elképzelhető, hogy egy ilyen esti kimozdulás alkalmával találja meg a szerelem.

Még több horoszkóp

A mai napi horoszkóp (május 2.)

3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoz az új hónap

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

(Kiemelt kép: Pexels)

Horoszkóp