3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

Ha ön a következő 3 csillagjegy valamelyikének szülötte, akkor testével-egészségével kapcsolatban fontos üzenete van az asztrológiának az ön számára.

2022. április 27., 14:13

Szerző:

Az egészség, a testi és lelki jóllét valamennyiünk számára fontos, ezért ha az öné nincs ott az alábbi 3 csillagjegy között, természetesen akkor is érdemes odafigyelnie az étkezésre, a mozgásra, a mentális és fizikai egészségre. De íme azok, akik számára különösen fontos, személyes üzenete van mára az asztrológiának.

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a hét nem igazán kedvez a bikák számára a kockázatvállalásnak, az extrém teljesítményeknek. Figyeljen a testére és az ösztöneire egyaránt, és ne ugorjon bele semmi rizikósba csak azért, mert úgy érzi, hogy a körülmények vagy a többiek erre kényszerítik önt, vagy csak mert ki szeretné elégíteni a kalandvágyát! Ne vezessen, ha fáradt vagy akár túlságosan dühös, és kerülje a különösen extrém sportokat! De persze ne hagyjon fel a mozgással teljesen, sportoljon, gyakorolja a testét továbbra is, csak maradjon az arany középúton!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ikrek számára mostanában különösen erős a csábítás, hogy kirúgjanak a hámból, hogy túl sokat fogyasszanak egészségtelen ételből, vagy akár olyan, nagy mértékben káros dolgokból, mint az alkohol vagy a dohány. Lehet, hogy a szíve azt súgja, hogy kicsapongana, hogy szüksége van még egy kis menedékre a hétköznapokból, de hallgasson a testére is! Ne mérgezze önmagát, ne használja ki a saját testét, csak azért, mert tudja, hogy végső soron úgyis kibírja! Az igazi jóllétet azzal tudja elérni, hogy valami fenntartható változást hoz azokban a kérdésekben, amik miatt most néha nem érzi magát otthon a saját bőrében. Nem kell, hogy kegyetlenül szigorú legyen önmagához, de az sem jó, ha túl engedékeny.

Halak (02.19.–03.20.)

Bár ön nem is feltétlenül érzi, lelkileg nem birkózik meg könnyen az önre nehezedő stresszel. Különösen fontos most, hogy mozogjon minél többet, lehetőleg valami olyan mozgásformát választva, amelyet szeret, és ami megnyugtatja, kikapcsolja. Próbáljon minél több időt a természetben, friss levegőn, zöld környezetben eltölteni, séta, futás, biciklizés, úszás, minden szóba jön, csak csinálja! Meglátja, a testére és a lelkiállapotára egyaránt pozitív hatása lesz egy kis többletmozgásnak.

Még több horoszkóp!

Íme a mai (szerdai) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a munkájában rendkívül fontos időszak idén április-május fordulója

3 csillagjegy, akik érzelemdús időszak előtt állnak

(Kiemelt kép: Pexels/Anna Shvets)

Horoszkóp