3 csillagjegy, akik érzelemdús időszak előtt állnak

Íme 3 csillagjegy, aki számára nagy érzelmeket ígér a most következő időszak.

2022. április 25., 15:12

Szerző:

Nézze meg, az ön csillagjegye szerepel-e a következő 3 csillagjegy között, mert ha igen, akkor igazán érzelemdús időszak előtt áll.

Rák (06.22.–07.22.)

Hamarosan egy új ismeretségre tesz szert, és ha közel engedi önmagához ezt a személyt, az illető igen erős érzelmeket válthat ki önből. Ha ön szingli, még a romantika sincs kizárva, de ha már kapcsolatban van, akkor ez az ismeretség nem feltétlenül jelent veszélyt a párkapcsolatára – amennyiben ön nem szeretné, nem fog történni semmi azon kívül, hogy kap egy felkavaró bepillantást egy másik életbe.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A legtöbb oroszlán úgy érzi, hogy rengeteg körülötte a dráma az utóbbi időben. Ezt most az is tetézi, hogy egyre többen szólnak bele abba, hogy önnek bizonyos helyzetekben mit kéne csinálnia, hogyan kéne viselkednie. Így aztán a sok dráma közepette még több indulatot szül önben, hogy tudja, mennyi mindenkinek van véleménye a dolgokról – és ez méginkább megnehezíti az egyébként sem könnyű helyzet átvészelését. Lépjen azonban ilyenkor hátra egy kicsit, próbáljon meg kizoomolni a szituációból, hogy egyértelművé váljon, mi az, ami igazán számít! Meg fogja látni: az okoskodók véleménye például egyáltalán nem.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Készüljön fel egy fontos és érzelmes beszélgetésre egy olyan személlyel, akire felnéz, például valamelyik szülőjével. Bizonyos dolgokat nem könnyű megosztani ezzel a bizonyos személlyel, vannak témák, amikkel kapcsolatban nehéz teljesen őszintének lennie. Épp ezért lesz ez egy különösen megindító beszélgetés: hiszen ezúttal olyan, fontos vagy érzékeny dolgokról is szó esik majd, amikről korábban nem beszéltek.

Még több horoszkóp

A mai (hétfői) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek az ölébe hullik a pénz a hónap végén

3 csillagjegy, akiknek lezárulhat egy fontos fejezet az életükben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olena Yakobchuk)

Horoszkóp