Napi horoszkóp, 2022. május 2.: sokaknak kellemes meglepetéssel indul a hét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. május 2., 00:01

Szerző:

Minden hétköznap napi horoszkóppal jelentkezünk itt, a 168.hu-n – ez itt a hét első napi horoszkópja. Keresse ki alább a csillagjegyét, mert mutatjuk, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan álmot lát majd hamarosan, amely mélyen megdöbbenti: furcsa lesz, de a mélyén egy nagy igazsággal. Ha nem szokott emlékezni reggelenként az álmaira, az sem feltétlenül probléma, mert ez a látomás könnyen lehet, hogy nem álmában villan majd be a lelkébe. Legyen nyitott!

Bika (04.20.–05.20.)

A mai napon leesik majd a tantusz egy olyan dologgal kapcsolatban, amit sokáig nem értett, ami nem volt világos az ön számára. Most, hogy ennyivel is tisztábban lát, már csak önön múlik, hogy mihez kezd ezzel az információval.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szembesül azzal, hogy az elismerést sokszor azok kapják, akik nem szerénykednek, hanem előtérbe helyezik saját teljesítményüket. Ha úgy érzi, eljött az idő, hogy ön is ezt tegye, ne habozzon: kampányoljon egy kicsit saját maga mellett!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy kellemes meglepetés éri önt: egy közös pontot találnak majd olyasvalakivel, akivel kapcsolatban ilyesmire egyáltalán nem számított. Az illetőnek is ugyanolyan a zenei ízlése, ugyanott volt nyaralni, ahol ön, vagy hasonló problémával küzdenek az élet valamelyik területén. Nem egy nagy dolog ez, de mégis egy jó kezdet!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rengetegszer kért már egy bizonyos dolgot és nem történt semmi. Ma azonban megértő fülekre találhat az ön kérése, szóval ne aggódjon, hogy megint ismétli önmagát, szóljon, ha úgy érzi!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem szokott ilyen meggondolatlan lenni, de ma egy alkalommal gyakorlatilag csak utólag fog rádöbbenni, hogy a pillanat hevében hozott egy spontán és teljesen váratlan döntést, kívül kerülve a komfortzónáján. Egyáltalán nem gond az, ha az ember néha meg tudja lepni önmagát, bízzon az ösztöneiben!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy bizonyos dologban régóta nem tud előrehaladni, és ma végre felmerül egy megoldási lehetőség: próbálja ki, rendezze át egy kicsit a dolgokat, módosítson a rutinon, ez a hét kezdődjön máshogy! Ha nem próbálja ki, sosem fogja megtudni, mi lett volna, ha...!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Több dolog is aggasztja mostanában, ugye ezek között van a bolygó és környezetünk állapota is? A mai egy remek nap arra, hogy egy kicsit környezettudatosabb legyen, és egy új szokást honosítson meg otthon vagy a munkahelyén.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy nem túl nagy, de határozott lépést tesz előre ma egy igen fontos ügyben. Két dolgot tanulhat meg ebből: egyrészt türelemre int a dolgok folyásának tempója, másrészt meglátja, mennyire jól tudnak esni az apró örömök, apró sikerek is!

Bak (12.22.–01.19.)

Ha nem indul túl jól a hét, ne essen kétségbe: mondja el az okokat annak, akire tartozik! Az illető meg fogja érteni és ön rögtön jobb kedélyállapotban folytatja majd a hetet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az ember néha maga sem tudja, hogy mit akar, és ha ezzel most ön is így van, ne bosszantsa saját magát: teljesen normális ez a helyzet. Ahelyett, hogy túlságosan sokat rágódna ezen a kérdésen, foglalkozzon inkább valami mással, a munkával, sporttal, valami kreatív tevékenységgel, és meglátja, idővel kitisztulnak majd a dolgok!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy barát egy olyan dolgot mond önről, ami mélyen elgondolkodtatja önt saját magáról. Ha vezet naplót, érdemes is talán leírni ezt a néhány mondatot, mert később még fontos lehet: és a jövőben az ön számára is mérföldkőül szolgálhat, ha visszatekint.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoz az új hónap

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

3 csillagjegy, akiknek a munkájában rendkívül fontos időszak idén április-május fordulója

(Kiemelt kép: Pexels/Andrea Piacquadio)

Horoszkóp