3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoz majd az új hónap

Lassan vége az áprilisnak, és a május a következő 3 csillagjegy szülöttei számára különösen sok újdonságot hoz majd.

2022. április 28., 14:26

Szerző:

A tavasz utolsó hónapját kezdjük meg hamarosan, és ez a május az alábbi 3 csillagjegy szülöttei számára különösen nagy változást hoz majd. Ön is közöttük van?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az oroszlánok számára ez az időszak egy új ismeretséget ígér, és nem is akármilyen ismeretséget. Az önön múlik, hogy meddig megy el, és ha kapcsolatban él, mindenképpen érdemes odafigyelnie, hogy ne lépjen át egy bizonyos határt. De mindenképpen benne van a pakliban, hogy ebből egy futó ismeretségnél több is lehet, még akkor is, ha az viszont nem valószínű, hogy holtig tartó barátság vagy szerelem válna a dologból. De itt a tavasz – ha úgy érzi, kezdje meg egy kaland időszakát!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mérlegek számára életmódváltozást hoz az új hónap. Ön tudja a legjobban, mi az, amit az étrendjéből tényleg jó lenne most már kiiktatni legalább egy időre: használja ki az alkalmat, írja át a bevásárlólistát, figyeljen ide jobban. A nyár lassan kezd elérhető közelségbe kerülni, és ez kedvet és inspirációt ad a több mozgásra. Ki lehet mozdulni, jól esik a sport a szabadban, szóval itt az ideje, hogy megtegye végre azt a lépést, amiről régóta tudja, hogy szükséges.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A nyilasoknak az otthonukkal kapcsolatban hoz változást a május. Ennek rengeteg megnyilvánulási formája lehet, akár egyenesen költözés is: ha ön már egy ideje új lakáson gondolkodik, most nézzen körül, mert eljött az ideje ennek a lépésnek. Az mindenesetre biztos, hogy a lakókörnyezet megváltozása, akármilyen nagy vagy kicsi változás is, mindig hat az emberre, és más változásokat is beindít.

Még több horoszkóp!

Íme a mai (csütörtöki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

3 csillagjegy, akiknek a munkájában rendkívül fontos időszak idén április-május fordulója

(Kiemelt kép: Pexels/Jill Wellington)

Horoszkóp