Napi horoszkóp, 2022. április 28.: lesz, akinek romantikát, másnak pénzt hoz ez a csütörtök!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. április 28., 00:04

Szerző:

Mint minden hétköznap, ma is jelentkezünk a napi horoszkóppal. Önnek mit üzen mára az asztrológia? Keresse ki alább a csillagjegyét és rögtön megtudja!

Kos (03.21.–04.19.)

Furcsa egy nap ez a mai a kosok számára, mert az univerzum olyan helyzeteket teremt egymás után, amikben a kosoknak szembe kell nézniük gyengeségeikkel, illetve amikben megmutathatják, miben tehetségesek és legyőzhetetlenek. Hullámvasúton való utazáshoz lesz hasonlatos a mai nap az ön számára, de így lesz szép ez a csütörtök: a hullámvölgyek is hozzátartoznak az élményhez, használja ki őket arra, hogy még jobban megismerje önmagát!

Bika (04.20.–05.20.)

A bikáknak ma dolguk akad egy olyan valakivel, akinek bátorításra van szüksége. Ne sajnálja az időt és az energiát, legyen ott, támogassa az illetőt – remek alkalom ez arra is, hogy elgondolkozzon, hogy vajon önmagával szemben is mindig ilyen optimista és bátorító-e. Lehet, hogy néha nem bízik eléggé önmagában?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ön egyik legfontosabb, vagy könnyen lehet, hogy a legfontosabb személyes kapcsolatában ma lehetőség nyílik egy igen fontos dolog kimondására. Ne szalassza el az alkalmat, legyen őszinte az illetővel, de ne feledje, hogy amilyen fontos az őszinteség, ugyanannyira elengedhetetlen, hogy a másik mindig érezze, hogy ön szeretettel és tisztelettel fordul feléje. Nagyon fontos, hogy őszinte legyen, nagyon fontos, hogy mit mond, de az is fontos, hogy hogyan mondja.

Rák (06.22.–07.22.)

A rákokat szembesíti az élet egy kihagyott lehetőséggel – lehet az a munka terén, vagy esetleg valami egyébbel kapcsolatban elszalasztott lehetőség is. Amikor az ember így szembenéz a múltjával, rengeteget lehet tanulni a „mi lett volna, ha...?” típusú kérdésekből – vigyázzon azonban, hogy ne fókuszáljon túlságosan se a múltra, se azokra az alternatív univerzumokra, amelyekben azt a bizonyos lehetőséget nem szalasztja el! Ehelyett próbáljon elsősorban a jövőre koncentrálni: mit kell máshogyan csinálnia ezentúl ahhoz, hogy a következő kínálkozó alkalmat ki tudja majd használni?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Gondolkodott már azon, hogy hol van a határvonal az elszántság és a makacsság között? Hát ha nem, akkor a mai nap nyújt erre egy remek alkalmat, amikor ön úgy érzi, hogy muszáj a sarkára állnia, hogy a dolgokat a megfelelő mederben tartsa. Jó lenne, ha a horoszkópban meg lenne írva, hogy önnek ebben a kérdésben meddig kell kitartania és mikor érdemesebb inkább hallgatni a másikra és beadnia a derekát, de ez sajnos (értsd: szerencsére) igazából az ön döntése, az ön felelőssége.

Szűz (08.23.–09.22.)

A szüzek számára szerencsét hoz ez a mai nap, sőt, bevételt, pénzt is. Persze a szerencséhez azért kell az is, hogy ön is odategye magát: akkor biztosan soha nem lesz ötöse, ha meg sem veszi a lottószelvényt. Ezt ne vegyes szerencsejátékra való buzdításnak (bár egy pici összeggel esetleg azt is érdemes kipróbálnia ma), a lényeg az, hogy adja meg az esélyt a sorsnak, hogy valami jó történjen önnel!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mérlegek azzal szembesülnek ma, hogy tombol körülöttük a romantika és megy a folyamatos flörtölés – ha ön kapcsolatban él, ez inspirációt ad ahhoz, hogy a saját életébe is belecsempésszen egy kis romantikát. De ez a nap ideális a szingli mérlegeknek is egy kis flörtölésre: ha van kedve, ismerkedjen ma bátran akár offline, akár valamelyik társkereső appon!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Úgy érezheti, hogy kezd eluralkodni ön körül a káosz és a szervezetlenség – amennyiben tényleg így van, a mai nap jó alkalom arra, hogy néhány dologban visszatérjen az utóbbi időben elhanyagolt rutinhoz, hogy egy kicsit olajozottabban menjenek a dolgok. Jó dolog a spontaneitás is, de azért nem lehet az élet egyetlen rendezőelve.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A zsigerei valamiért arra sarkallják ma, hogy pörgesse minél gyorsabban a teendőkön, legyen túl minél hamarabb minél több elvégzendőn. Hatalmas előnyei vannak ennek a hatékonyságnak, de csak akkor, ha nem csak gyorsan végzi a feladatokat, hanem jól is. Nem feltétlenül kell ész nélkül ledarálni ezt az egyébként kissé szürkének tűnő hétköznapot sem: próbáljon figyelni a részletekre is, anélkül persze, hogy elveszne bennük! Legyen ott a pillanatban, ne mindig csak a nap vége lebegjen a lelki szemei előtt!

Bak (12.22.–01.19.)

Bár még csak csütörtök van, a bakoknak lesz egy kis hétvége a mában is. Elérkezik majd egy szünet a napban, amikor alkalma lesz teljesen kikapcsolódni, feloldódni, elmélyülni. Használja ki ezt az időt, mert rengeteget segít, ha az ember egy kicsit le tudja tenni a nyűgöket és bajokat! Abban a pillanatban legyen tökéletesen önmaga!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Sokat segített az elmúlt időszakban másoknak, gondoskodott másokról. Ez a mai napon is rengeteget ad önnek, de azért nem feltétlenül érdemes az összes energiáját mások támogatására fordítania, ha egyáltalán hajlamos az ilyesmire. Egy pillanatra gondoljon ma önmagára: nem lehet, hogy ön is segítségre szorul valamiben? Nem lenne jó valamit valakivel végre rendesen átbeszélni? Ha szüksége van valamire vagy valakire, ne habozzon, még ma tegyen azért, hogy ezúttal önnek segítsen valaki más!

Halak (02.19.–03.20.)

Lesz ma egy fontos beszélgetése, ami változtató energiákat indít majd be önben. Talán a beszélgetés közben még észre sem lehet majd venni, de az őszinte kommunikáció a másikkal elültet önben valamit, ami aztán hamarosan szárba is szökken majd. Egy gondolat, egy ötlet, egy érzés – majd később fogja meglátni, pontosan mi is az, ami ma kezdődött el.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

3 csillagjegy, akiknek a munkájában rendkívül fontos időszak idén április-május fordulója

3 csillagjegy, akik érzelemdús időszak előtt állnak

(Kiemelt kép: Pexels/Olya Kobruseva)

Horoszkóp