Szoboszlai Dominik most jól megkapta: ezért szólt be neki Havas Henrik

Havas Henrik úgy érzi, Szoboszlai Dominik egyébként tényleg remek focista, de úgy viselkedik, mint egy gyerek.

2024. október 21., 08:50

Szerző:

Havas Henrik arra a hírre reagál a Facebookon, ami szerint Szoboszlai Dominik egy Lamborghinivel közlekedett Budapest utcáin, és gondolatait azzal kezdi, csupa nagybetűvel, hogy: „TALÁN KI LEHETNE MÁR NŐNI A GYEREKKORBÓL!”

Szoboszlai Dominik Lamborghinije vs Havas Henrik Toyota Corollája

Először nézzen meg egy felvételt Szoboszlai Dominik szóban forgó fekete Lamborghinijéről a TikTokról! A focista pár napja jegyezte el a barátnőjét a budapesti Four Seasonsben.

@supercars_in_budapest

Szoboszlai with his new lambo

♬ original sound - ᅠᅠ

Nos, Havas Henrik szerint gyerekes dolog így villogni egy ilyen drága autóval. A 75 éves médiaszemélyiség egy régi történetet elevenít fel az eset kapcsán, amiben a 168 óra alapítója, Mester Ákos is szerepel:

„A Szoboszlai valóban egy 200 milliós Lamborghinivel járja Budapest belvárosát -erősítette meg Ágnes-, mert én csak egy pillantást vetettem a Havasné Blikkjére.
Egy apró emlék villant a fejembe. Valamikor 1990-ben megvettem életem első nyugati kocsiját, egy Toyota Corollát. A fél Rádió megnézte, de egyedül Mester Ákos volt az, aki elmondta a véleményét: «Figyelj! Még az is lehet, hogy én is tudnék venni egy ilyen autót, de nem veszek, mert ne találgassa senki, hogy miből van rá pénzem, miért nem jó nekem egy Zsiguli. Őszintén, Henrik! Hiányzott Neked ez az autó meg hogy veled foglalkozzanak?» «Igen, hiányzott»-mondtam Ákosnak. «Ültem eleget Trabantban, Kispolszkiban, Skodában, Zsiguliban, majdnem 40 éves Volkswagen Bogárban, úgyhogy igen, hiányzott nekem a Toyota Corolla.»
Aztán egyszer úgy alakult, hogy nekem kellett vezetni a Havasné Volkswagen EOS kabrióját. Ráadásul le volt engedve a teteje. Kisorosziból a belvárosig napközben kevesebb, mint 1 óra alatt meg lehet tenni az utat, de én ilyen szarul nem éreztem még magam. Gondolom, most, a napokban nézhettek annyi szeretettel a Szoboszlai autójába, mint huszonvalahány évvel ezelőtt engem néztek meg a Havasné kabriójában.
Nem értem. Nincs az egyébként tényleg remek focista környékén egy normális ember, aki Mester Ákos módjára megkérdezte volna, hogy Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!”

Alább találja a posztot Havas Henrik Facebookjáról.

És ha már a versenyautóknál tartunk, Szoboszlai Dominik egyébként pár napja reklámozta a Red Bullt az alábbi videóval.

(Kiemelt kép: Szoboszlai Dominik Instagramja)