Napi horoszkóp, 2024. október 21.: a Kos felpillant a végtelenbe, a Mérleg új fejezethez közeledik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. október 20., 20:01

Szerző:

Ha kíváncsi, hogyan indul az új hét, jó helyen jár, mert alább a hétfői napi horoszkóp olvasható! Szép hetet kívánunk!

Kos (03.21.–04.19.)

Sok szempontból egy átlagos hétköznap vár a Kosra, így talán még drámaibb ereje lesz annak a pár eseménynek, ami a nap második felében majd a spiritualitás és a misztikum felé tereli majd a gondolatait. Tegyen eleget a világ invitálásának, pillantson ki, pillantson fel a szürke hétköznapból a végtelenbe!

Bika (04.20.–05.20.)

Átváltoztató erővel bír ez a nap: az önben levő fájdalom fénnyé alakul át, amelynek világánál sokkal élesebben lát majd bizonyos dolgokat. Nem magától megy azonban végbe ez az átalakulás: önnek kell beindítania. Ne mást kérdezzen, hogy hogyan, hiszen a válasz már elkészült önben. Figyeljen befelé, és tudni fogja, mit kell tennie!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek hetében az első két nap sok szempontból egymás tükörképe lesz: ami ezen a hétfőn fekete, az kedden fehér lesz, ami hétfőn gyors, az kedden belassul és így tovább. Figyelje majd meg, milyen sok minden tud az ellentétébe változni egyik napról a másikra!

Rák (06.22.–07.22.)

Van, amikor az egyedüllét, a nyugalom és a béke van terápiás hatással önre – de nem ma! Ma a társaság, a zene, az együttlét szeretteivel, családdal, barátokkal vagy akár ismeretlenekkel ad önnek rengeteg energiát. Élvezze ki az izgalmakat, amiket ez a kissé rendhagyó hétfő kínál önnek!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A gyógyulás napja ez a hétfő az ön számára, de azzal, hogy megfelelő mennyiségű időt kell hagynia folyamatra: ne siettesse, ne szaladjon előre! Ne csináljon úgy, mintha minden mindig is a legnagyobb rendben lenne és soha semmi nem történt volna – emlékezzen, lépjen tovább és gyógyuljon egyszerre!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz számára nagy meghívás-kihívás erre a napra, hogy kettéválasszon két dolgot, amik összekeveredtek, pedig külön-külön jóval kezelhetőbbek. Ne hagyja ma, hogy egymásba folyjanak olyan dolgok, amik nem tartoznak össze!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ahogy lassan véget ér a Mérleg hava, a Mérleg élete is egy új fejezethez közeledik. Hamarosan lezárul valami, és a mai napon először érezheti majd a változások előszelét. A jövő fürkészése közben azonban ne feledje: a jelen a legfontosabb, ma a mát élje végig, ne a holnapot!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munka-elvégzendők terén ma különösen fontos, hogy a Skorpió igazán odategye magát. Egy kicsit több lesz a feladat, mint amennyi kényelmesen beleférne a napba, szóval koncentráljon a legfontosabbakra, ez a nap legyen egy picit hajtósabb! A hét közepén úgyis lesz egy ünnepnap.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan vágy hajtja ma a Nyilast, ami régen teljesült be utoljára. Kap valamit, ami később nagyon hasznos lesz. Van egy ügy, amivel ma valahogy sehogyan sem sikerül előbbre jutnia. Egymástól független dolgoknak tűnnek a mai nap ezen eseményei, de meg fogja látni, nagyon is összefüggenek egymással.

Bak (12.22.–01.19.)

A tekintetét gyakran a jelen helyett a jövőre irányítja, és hajtja előre a pillanatokat-eseményeket. Rengeteg energia áll most az ön rendelkezésére, szóval ha nem akarja, nem lehet önt megállítani. De azért ne vegye túl gyorsra a tempót: pihenjen, élvezze jelent, legyen ott a pillanatban!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy déja vu-élmény lesz a nap egyik meghatározó eseménye a Vízöntő számára: újra ön elé kerül valami, amit valahol, valamikor mintha látott volna már. De vajon miért pont most megint? A nap végére ez is világos lesz.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy bizonyos személyre igencsak nagy szüksége van ma. Van ugyanis az ön környezetében valaki, aki pontosan azt a tanácsot, támogatást, megértést, illetve bátorítást tudja nyújtani önnek, amire éppen szüksége van. Nem is feltétlenül kellenek ide a szavak: ha együtt vannak, az már önmagában rengeteget jelent!

(Kiemelt kép: Shutterstock)