Horoszkóp: ez a kávé illik a leginkább az ön csillagjegyéhez!

Szereti ön a kávét? Nos, az egyes csillagjegyekhez általában a következő kávétípusok illenek a leginkább.

2024. augusztus 5., 16:06

Szerző:

Vajon van összefüggés a horoszkóp és a kávé között? Az AskGanesha.com nevű oldal közzétett egy összeállítást azzal, hogy az egyes csillagjegyekhez melyik kávétípus illik a legjobban. Próbálja ki, önre illik-e a leírás!

Kos (03.21.–04.19.)

A határozott, energikus, céltudatos és aktív Kos számára sok jó van a nyárban, de az egyik legjobb a jegeskávé! Sőt, akár szezonon kívül is szívesen fogyasztják a hideg és élénkítő italt, ami bizonyos verziókban akár egy kész desszertnek is beillik. Ha a Kos valami finomat akar, akkor egy isteni jegeskávé a minimum!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika a szokások rabja, amit megszeretett, azt soha nem hagyja el, így minden bizonnyal megvan a saját kedvenc kávéja, és csak úgy, csak azt hajlandó inni pontosan úgy, ahogyan megszokta. A Bika nagy kedvence lehet például a frapuccino.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrekhez leginkább egy klasszikus, szimpla presszókávé illik. Erős, intenzív, különleges, sokoldalú: ha akarjuk, lehet feketén, de lehet édesítve is fogyasztani.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák szeret néha egy kicsit visszavonulni a saját világába, és ehhez a legjobb társ lehet egy finom habos kávé, de szóba jöhet bármi, ami egy hosszabb és sokáig forró ital, ami elkíséri az embert egy darabon a nap folyamán.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánra jellemző az önbizalom és a dominancia, így ehhez a jegyhez a tripla kávé illik a legjobban, már ha létezik egyáltalán ilyen. Nagyon intenzív ízélmény, de lehet, hogy bizonyos embereknek túl erős lenne – persze nem az Oroszlánnak.

Szűz (08.23.–09.22.)

A pragmatikus és két lábbal a földön járó Szűz horoszkópjához a dupla kávé illik a legjobban: ha egyszer a Szűz nekikezd valaminek, akkor azt be is fejezi, és ehhez kávéból sem elég egy szimpla!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg egyensúlyra törekvő, konfliktuskerülő és kényelemre törekvő személyiségéhez mi sem illik jobban, mint egy finom latte, azaz egy tejeskávé. Az élénkítő ital extremitását a tej lágysága hozza egyensúlyozza ki, pont a megfelelő választás egy Mérlegnek!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió határozott, szenvedélyes és titokzatos. A kávé egy olasz ital, és a Skorpióhoz leginkább minden kávék talán legolaszabbika illik: egy szenvedélyes és titokzatos capuccino!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A független és kalandvágyó Nyilas a leggyakrabban valami különleges, fűszeres kávét rendel, hiszen a változatosság gyönyörködteti. Fahéjas, karamellás, tejszínes vagy vaníliafagyis, az a lényeg, hogy legyen abban a kávéban valami izgalmas, valami új, valami változatos!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy finom macchiatót, kedves Bak? Ezen csillagjegy céltudatos és ambiciózus szülöttei pont ezt a kávétípust szokták a leginkább szeretni, hiszen az élénkítő kávéíz mellé bőven elég nekik egy cseppecske a finom tejből vagy tejhabból.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az erős akaratú, állhatatos és idealista Vízöntő választása a kávé terén általában a hosszú kávé vagy az americano. Azért is passzol a Vízöntőhöz ez az ital, mert sokáig el lehet időzni mellette-felette: nagyobbra értékeli az ilyesmit a Vízöntő mint azt, hogy egy pillanat alatt bedob egy pici csészényi méregerős kávét, és a következő pillanatra már el is felejti.

Halak (02.19.–03.20.)

Érzékenyek, szeretetteljesek és kreatívak a Halak csillagjegy szülöttei, az ő számukra egy-egy ízesített kávéfajta tűnik a legtesthezállóbbnak. Sőt, nem is csak egy konkrét, hanem lehetőleg mindig, minél gyakrabban folyton valami más, hol rövidebb, hol hosszabb, hol édesebb, hol keserűbb, ahogy éppen a megérzésük és a belső világuk diktálja.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Rozhnovskaya Tanya)