„Szerda 11” – élő műsor a 168 Óra rádióban

Újdonsággal jelentkezik holnaptól a 168 Óra rádió. A "Szerda-11" című műsorban élőben szólaltatunk meg időről időre közismert személyiségeket, szakértőket, akik a hallgatók kérdéseire az adás ideje alatt folyamatosan reagálnak. Az első adás témája: miért születik kevés gyerek?

2011. június 6., 14:57

Pásztor Magdolna műsorvezető vendége Csehák Judit volt egészségügyi miniszter. A stúdióban ezúttal jelen lesz még a Népességtudományi Intézet tudományos titkára, Kapitány Balázs, aki 34 évesen három gyermek édesapja.

A június 8-i (holnapi) élő stúdióbeszélgetés résztvevői arra keresik a választ, hogy Magyarországon a tervezett 2-3 gyermek helyett miért csak a statisztikai 1,3 születik meg? Vajon nemzetközi trendről van-e szó, vagy van lehetőség a tendencia megfordítására? Van-e mit tanulnunk más európai országok tapasztalataiból? Vannak-e speciálisan magyar tényezők? A népesség csökkenésében mekkora a politika felelőssége?

A szerda délelőttönként 11 és 12 óra között hallható adás előtt és alatt e-mailben (online@168ora.hu), a 168 Óra online Fórumán, illetve a 168 Óra facebook oldalán keresztül hallgatóink eljuttathatják véleményüket, kérdéseiket, amelyekre meghívottaink folyamatosan reagálnak.

Az adást

idekattintva hallgathatja meg.