Szerzői jogok

2010. szeptember 13., 11:14

Az Oroszline adatvédelmi elvei

1. Az Oroszline a Tanus Kft. szolgáltatása. Az Oroszline tartalmának ingyenes vagy fizetős szolgáltatásként való továbbfelhasználása csak a Tanus Kft. előzetes engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

2. Az Oroszline adat- és hírtartalmának pontosságáért és valódiságáért a Tanus Kft. az előállítás során tőle minden elvárhatót elkövet, a felhasznált hírforrásokat a lehető legnagyobb körültekintéssel választja ki, de a tartalom pontosságával és valódiságával kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal.

3. A Tanus Kft. a regisztrált felhasználók és az előfizetők adatainak biztonságos tárolásáért technikailag minden elvárhatót megtesz, beleértve ebbe a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásainak betartását. A regisztrált felhasználók és az előfizetők adatait a Tanus Kft. vagy közvetlen megbízottja tárolhatja, és azokat statisztikai célokra összesítve szabadon felhasználhatja. A regisztrált felhasználók és az előfizetők adatait a Tanus Kft. közvetlen üzletszerzésre csakis hozzájárulásuk esetén használja fel, és harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át.

4. Az Oroszline-on külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. A Tanus Kft. semminemű felelősséget nem vállal ezen kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

5. Az Oroszline szolgáltatásának meghibásodásából, kimaradásából eredő esetleges károkért a Tanus Kft. nem felel.