Annyi szent: a Gyalog-módszert a Vatikánban is elismerik… (X)

Gyalog Ferenc az általa kifejlesztett módszert Magyarországon 1996 óta alkalmazza egyénre szabott terápiás kezelésein. A módszer azon a felismerésen alapul, hogy idegrendszerünk funkcionális működése stimulálás hatására megváltozik és testünk természetes gyógyulásra való törekvése kiváló eredményeket hoz a szervezetünkben.

2010. szeptember 14., 18:32

Gyalog Ferenc nem véletlenül bejáratos a Vatikánba. Speciális, természetes talpdiagnosztikája, és ezen belül több évtizedes szakmai tapasztalata az egyénre szabott terápiás módszerekben, a világ teológiai központjában is szívesen látott vendéggé teszik.

Bizonyítékul szolgáljon erre ez a köszönő levél, melyet a Vatikán egy magas rangú vezetője írt, miután maga is sikeres kezelésben részesült.

De lássuk, mit mond magáról és módszeréről a szakember:

„Hitvallásom, hogy munkámmal segítsem a természet azon csodáját, mely az emberi szervezet megújító képességét szolgálja."

A Gyalog-módszerről dióhéjban:

Külföldi tanulmányok alapján sokéves fejlesztés eredményeként született komplex kezelési forma, amely a szervezet öngyógyító folyamatára és a vegetatív idegrendszerre épít. Mivel az emberi szervezetben sejtszinten történik a gyógyulás, ezáltal az eredmény tartós. A módszer alapján – állapotfelmérést követően – először megkeresik az ok-okozati összefüggéseket, majd elsősorban biztosítják a célsejtek anyagcseréjét, valamint a belső szervek visszacsatolását a hozzájuk tartozó agyközpontokhoz.

A módszer nem tüneti kezelés: a problémák gyökerét találja meg, a gyógyult állapot a vegetatív idegrendszer központjában rögzül.

Ha a téma felkeltette érdeklődését és szeretne többet megtudni erről a tapasztalatok szerint rendkívül eredményes módszerről, egy kattintással máris

www.gyalog-h.huweboldalon találja magát.

Újdonság!

Az immár világszerte ismert és elismert talpdiagnosztikát most Ön is a legmodernebb biorezonanciás és hőtérképes vizsgálatokkal egészítheti ki.

Hallott már a biorezonanciáról? Tudja,hogy ma ez az egyik legmodernebb és legpontosabb egészségügyi állapotfelmérő, diagnosztizáló módszer?

A biorezonanciát sokan a jövő tudományának nevezik, amely alapvetően nem más, mint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának,és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa.

A szervezet elektromos tevékenységének mérése új korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

A honlapján rengeteg masszázsfajtával találkoztam. A masszázs ma talán a reneszánszát éli, sok munkahelyre is jár masszőr. Mi ennek az oka? Mi a masszázs titka?

Kétségtelen hogy modern világunkban elfelejtettük lelkünket ápolni. Holott lelkünk simogatása genetikailag hiányzik, hisz az érintést gyermekkorunktól génjeinkbe kódolva megtaláljuk. Semmi titok nem rejlik abban, hogy a rég elfelejtett énünk – talán új formában, törekedve a testi-lelki egyensúlyra – ösztönösen kívánja a masszázst.

Egy példával támasztanám alá: ha testünket ütés, zúzódás éri, gyermekkorban édesanyánk ösztönösen simogatással próbálja enyhíteni az okozott fájdalmakat. Felnőtt korban ezt mi magunk tesszük meg.

Mit tanácsol, érdemes készülnie annak is a masszázsra, akit majd masszíroznak?

A masszázsra készülni egyáltalán nem kell, hisz testünk jelzéseiből egyértelműen kiderül, hogy mi kellene a test és lélek harmóniájának, és testünk megválaszolja a gondolatban rejlő majdani cselekedeteinket, hagyjuk, hogy a test és a lélek harmóniája természetesen létrejöjjön. Szisztematikusan előkészíthetjük testünket esetlegesen majdan érintő masszázsok igénylésére, gyakoriságára, így készülhetünk fel testünk-lelkünk teljes kiegyensúlyozott létére, ezzel már gondolatainkban felkészültünk a masszázsra.

A stressz, a túlhajtottság, magánéleti problémák sokakban váltanak ki különféle reakciókat. Ezek egyik gyakori kísérője az alvászavar. Hogyan tud segíteni az ebben szenvedőknek?

Az alvászavarban szenvedőknél, korai stádiumban szervezetük úgynevezett kisebb-nagyobb vészjelzéseket ad – túlhajszoltság, magánéleti problémák stb. Ha mindezekre figyelünk, megválaszoltuk a kérdést. Ha már kialakult az alvászavar, azt – eltekintve az eddig említettektől – más szervi elváltozás is okozhatja. Nyilván ezt az általam kifejlesztett egyedülálló módszeremmel manuálisan, talpon keresztül, oki részként feltárva és azt követően kezelve megoldható az alvászavar. Természetesen a fentiekből egyértelműen kiderül, hogy a regenerálódás szempontjából nagyon fontos az alvászavarban szenvedő páciens viselkedése a kezelések időtartalma alatt. Például étkezés, életmódváltozás, problémák megoldására mutató hajlandóság.

Egyes műtétek, orvosi beavatkozások után az ember azt gondolhatná, ezzel végre vége. Pedig a rehabilitációra is nagy hangsúlyt érdemes fektetni. Miért fontosak ezek az utókezelések?

Az emberi szervezet és az abban rejlő idegrendszer csodálatos működését révén sejtjeink minden egyes beavatkozásra emlékeznek, legyen az jó, vagy akár rossz is. Nyilván egy orvosi beavatkozás után szervezetünket(idegrendszerünket) enyhe sokk éri, ezért nem kizárólagosan csak a beavatkozás területét, hanem az egész idegrendszert ért sokkot kezelni kell. Vagyis rehabilitálni, hogy mindezeket (műtéti beavatkozás, stb.) képes legyen elfelejteni. Természetesen ne felejtsük el, hogy csak az emberi szervezet képes arra a csodára, ami talán természetes.

A cikk megjelenését támogatta a

www.gyalog-h.hu.