Détár Enikő 10 évvel fiatalabb párja oldalán vallott élete legnehezebb szakaszáról: Kemény volt

Détár Enikő tíz éve volt utoljára tengerparton, de most párjával együtt elutaztak, bikinis fotójából RTL-es riport is lett.

2024. július 4., 15:26

Szerző:

Détár Enikő pár hete posztolta az alábbi bikinis képet az Instagramra spanyolországi nyaralásukról. A fotóra annyi bók érkezett a 60 éves színész-énekesnőhöz, annyi dicsérő cikk született, hogy már az RTL is riportot készített a témáról, sőt, most egy magazincímlapra is felkerült a kép.

Détár Enikő és a párja így találtak egymásra

Détár Enikő és párja, Kiss Péter együtt nyilatkoztak az RTL-nek. A színésznő élete legnehezebb időszakára, azaz a Rékasi Károlytól való válása korszakára emlékezik vissza a riportban. Mint meséli, Kiss Péter éppen ekkor érkezett az életébe, pont akkor, amikor mindketten válófélben voltak:

„Nagyon jókor jött, tényleg olyan, mint egy életmentő szívműtét. [...] A magánéletem akkor teljes csőd volt mindennel: öregszel, anyukádat elveszíted, szétesik az életed. Az kemény volt. De tudtam, hogy én fel akarok állni ezekből és újra össze akarom rakni az életem.”

Kiss Péter azt mondja, hogy ő ekkor el sem hitte, hogy ő kellhet Détár Enikőnek, de ez végülis így lett. A színésznő a korkülönbségről a következőket mondja:

„Eleinte engem zavart. Tudom, hogy butaság, és ő mondta, hogy ne matekozzunk.”

Alább tudja megtekinteni a teljes interjút.

Détár Enikő a Story címlapján is vadít

Nézzük most a mai Storyt! Az alábbi címlapra került fel Détár Enikő bikinis képe, és a fotóval, illetve a bikiniviseléssel kapcsolatban a színésznő a következőket mondja:

„Mindig is bikiniimádó voltam, pár évvel ezelőtt még toplessben napoztam, most már azért mind a két része rajtam van.”

Détár Enikő hangsúlyozza az interjúban, hogy nem igazán érdekli, hogy megbámulják-e, legyen szó nőkről vagy férfiakról:

„Tudom hogy a nők szeretik egymást csodálni vagy kritizálni, de ezt elengedtem. A férfiak reakcióját sem veszem észre. Egy férfié érdekel, Péteremé, az ő szemében pedig az ragyog, hogy nincs ellenére az, amit lát.”

Détár Enikő bikini helyett autóban

És ha ennyi még mindig nem volt elég, akkor nézze meg D. Tóth Kriszta interjúját is! Igen, Détár Enikő most júniusban szerepelt az egyórás autóreklámnak is felfogható, fuvarozós videósorozatban, az Elviszlek magammalban. Ebben a színésznő többek között a következőket mondja a házasságáról, illetve a válásáról Rékasi Károllyal:

„Örülök, hogy megéltem azt a 30 évet, mondjuk azt az utolsó egy évet kihagytam volna... Az utolsó évet leszámítva, a 29 évből, amit egy házasság adhat – nem egy szeretői viszony, nem egy friss szerelem – 20 olyan volt, ahogy én azt gyerekként elképzeltem.”

Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: Détár Enikő Instagramja)