Szívszorító fotók: Bruce Willis családja a színész nélkül, de egy megható gesztussal ünnepelt

Megható fotókat-videókat posztolt Emma Heming Willis, azaz az immár hosszú ideje demenciával élő Bruce Willis felesége.

2024. július 7., 06:39

Szerző:

Csütörtökön volt július negyedike, ami a briteknél idén a választás napját jelentette, az USA-ban viszont továbbra is a függetlenség napja, amit Bruce Willis családja is megünnepelt.

Bruce Willis nem volt ott a parádén, de mégis ott volt

Bruce Willis 5 lány édesapja és lassan egy éve már nagypapa is. A sztárnak Demi Moore-tól három lánya született, közülük a legidősebb Rumer Willis, akinek tavaly április 18-án született meg az első kislánya, Louetta Isley Thomas Willis. A 69 éves színész két kisebbik, Emma Heming Wilisszel közös gyermeke Mabel és Evelyn Penn Willis, ők 12 és 10 évesek.

Nos, az anyuka az alábbi fotók tanúsága szerint Bruce Willis nélkül, de két kisebbik lányával ment el a július 4-i parádéra és az ilyenkor hagyományos tűzijátékot megnézni. A sztoriban publikált felvételek tanúsága szerint pikinkeztek is, ahol a nagyobbik lányok közül Tallulah Willis volt jelen a párjáról, de a képről itt is hiányzik Bruce Willis.

Illetve teljesen mégsem hiányzik – derül ki az utolsónak posztolt Instasztoriból. Az alábbi képet ugyanis Emma Heming Willis azzal a felirattal egészítette ki, hogy az egyik lányának nem volt cowboy-csizmája, ezért egy hótaposót vett fel, a másik lány azonban egy megható gesztussal édesapja, azaz Bruce Willis kék kockás flanelingét vette fel az eseményre. A friss posztokban ezen kívül nincs említés Bruce Willisről, de a People valószínűsíti, hogy a színész nincs már olyan állapotban, hogy egy ilyen eseményen részt tudjon venni.

Bruce Willis már nem beszél, nem olvas

Emma Heming Willis tavaly adott hosszabb interjút a férje állapotáról, amiben említi többek között azt is, hogy a demencia nemcsak az érintett, hanem az egész családja betegsége:

„Nehéz annak a személynek, akit diagnosztizálnak, de nehéz a családnak is. És ez nincs másként Bruce-nál, vagy nálam vagy a lányainknál sem. És amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség... tényleg az.”

Emma Heming Willis azt mondja, hogy a demecia-diagnózis áldás és átok volt egyszerre. Szinte a könnyekig meghatódva mondja a következőket:

„Ettől még nem fáj kevésbé, de attól, hogy ezt el tudjuk fogadni, hogy tudjuk, hogy mi történik Bruce-szal, attól egy picikét könnyebb.”

A riporter felteszi azt a kérdést is, hogy a színész tudatában van-e saját állapotának. Erre a feleség így válaszol:

„ezt nehéz megmondani.”

Később a család egy barátja, Glenn Gordon Caront a következőket mondta Bruce Willisről az Express című lap által közölt interjú szerint:

„Szenvedélyesen szeretett olvasni – nem akarta, hogy ezt bárki tudja róla –, és most már nem olvas. A nyelvi képességeknek már nincs birtokában, de még mindig ő Bruce... Hálás az ember, hogy Bruce még jelen tud lenni, de az életöröm már eltűnt.”

Ezt Emma Heming Willis is megerősítette: Bruce Willis már egy ideje nonverbális, azaz nem beszél, képtelen szavakkal kommunikálni.

(Kiemelt kép: Rumer Willis Instagramja)