Bruce Willis felesége megtörte a csendet: sok mindent tagad a férje állapotával kapcsolatban

Bruce Willis demenciával küzd.

2024. március 4., 13:32

Szerző:

Bruce Willis felesége, Emma Heming a médiának üzent, ugyanis egyre több pletyka terjed a demenciával küzdő férje állapotáról, és elege lett. A színész párja a 24 óráig elérhető Instagram-történetében szólalt meg. Fontos részleteket árult el. 

„Vasárnap reggel van és teljesen kész vagyok. Épp most kaptam egy kattintásvadász cikket, amiben arról van szó, hogy többé már nem találom a boldogságot a férjem mellett. Ez mi sem állhat távolabb az igazságtól”

– kezdte Emma Heming Willis.

„Szeretném, ha a társadalom és azok, akik ezeket a buta cikkeket írják, felhagynának az emberek ijesztegetésével. Ne ijesztgessék az embereket azzal, hogy ha egyszer diagnosztizálnak náluk valamilyen neurokognitív betegséget, akkor 'Ennyi volt. Vége. Pakoljunk össze. Nincs itt semmi látnivaló, végeztünk.’ Nem. Ez pont az ellenkezője ennek, oké?”

A színész felesége elismerte, hogy a hétköznapok sokkal nehezebbek és komorabbak lettek, de kiemelte azt is, hogy „új fejezetet kezdesz, ami tele van szeretettel, tele van kapcsolattal, tele van örömmel, tele van boldogsággal.”

(Kiemelt kép: Shutterstock)