Bruce Willis felesége szívszorító interjút adott: megkérdezték tőle, a férje tudja-e, milyen beteg

Bruce Willis felesége arról is beszélt egy friss interjúban, hogy egyszerre áldás és átok volt, amikor megkapták férje diagnózisát.

2023. szeptember 26., 08:28

Szerző:

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis először vállalt interjút azóta, hogy a férjéről februárban afázia mellett demenciát diagnosztizáltak. Ez utóbbi betegségre próbálja felhívni a figyelmet az alábbi beszélgetés, amiben Emma Heming Willis arról beszél, hogy a demencia nemcsak az érintett, hanem az egész családja betegsége:

„nehéz annak a személynek, akit diagnosztizálnak, de nehéz a családnak is. És ez nincs másként Bruce-nál, vagy nálam vagy a lányainknál sem. És amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség... tényleg az.”

Emma Heming Willis azt mondja, hogy a februári diagnózis áldás és átok volt egyszerre. Szinte a könnyekig meghatódva mondja a következőket a diagnózisról:

„ettől még nem fáj kevésbé, de attól, hogy ezt el tudjuk fogadni, hogy tudjuk, hogy mi történik Bruce-szal, attól egy picikét könnyebb.”

A riporter felteszi azt a kérdést is, hogy a 68 éves színész tudatában van-e saját állapotának. Erre a feleség így válaszol:

„ezt nehéz megmondani.”

Az interjúra a Today Show című műsorban került sor, a korábban Twitternek nevezett X-en vissza lehet nézni a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: Emma Heming Willis Instagramja)