Ilyen nagypapa Bruce Willis a betegsége ellenére: megható, friss fotó érkezett!

Bruce Willis ugyan afáziával és demenciával küzd, de a lánya által posztolt képeken csak szeretet és meghittség van.

2024. április 22., 09:13

Szerző:

Bruce Willis színészről a lánya, Rumer Willis posztolt friss képeket a hétvégén. Az alkalom Rumer Willis lányának első születésnapja, és az évfordulóról az édesanya így ír, köszönetet mondva a rokonoknak, köztük a két nagyszülőnek, Demi Moore-nak és Bruce Willisnek:

„én apró, tündér kislányom, el sem hiszem, hogy 1 éves vagy! Ez az elmúlt év veled volt életem legjobb éve. Lou, soha nem ismertem még olyan szeretetet, mint a tiéd. Te vagy a legistenibb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb lány, akit ismerek. El sem hiszem, hogy engem választottál, hogy az anyukád legyek, te jó ég! Minden nap nősz és tanulsz többet és te vagy a legnagyobb tanítóm és a legmélyebb szerelmem. Ajándék vagy mindenkinek, akivel találkozol és a mosolyod szinte vakít, annyira varázslatos. A nevetésed a kedvenc hangom az egész világon. A te apró csókjaidra a legjobb dolog felébredni. Annyira szeretlek a csontjaim legmélyén, pici lányom. Alig várom, hogy lássam, mit hoz a következő év!!!
Köszönöm Demi Moore-nak, hogy te vagy a legjobb Ya Ya, akit csak kívánhatok, Lou nagyon szeret téged. Scout LaRue, Tallulah, Mabel és Evelyn, hogy a legjobb nagynénik vagytok, Emma, hogy bónusz nagymama vagy, apa és Eric Buterbaugh, hogy a legjobb nagypapák vagytok.
Köszönöm Derek Richard Thomasnak életem legnagyobb ajándékát. Annyira szerencsés, hogy te vagy a papája. El sem hiszem, hogy a kislányunk 1 éves.”

Lapozza végig az alábbi képeket, egyik aranyosabb, mint a másik!

Rumer Willis egyébként egy márciusi posztban az édesapjával közös saját fotókat posztolt, érdemes ezeket is végiglapozni.

Bruce Willis állapota egyre súlyosabb

Immár egy éve, hogy Bruce Willis demencia-diagnózisa publikus lett. A 68 éves színész felesége, Emma Heming Willis szerint a színész mostanra gyakorlatilag teljesen nonverbálissá vált.

Scout LaRue Willis még tavaly nyáron publikálta az alábbi képet apák napja alkalmából azzal, mennyire szereti és tiszteli az édesapját, akit egy élettel teli férfiként ír le. Az Express című lap azonban a család egyik barátját idézi, Glenn Gordon Caront. Ő a következőket mondta Bruce Willisről:

„szenvedélyesen szeretett olvasni – nem akarta, hogy ezt bárki tudja róla –, és most már nem olvas. A nyelvi képességeknek már nincs birtokában, de még mindig ő Bruce... Hálás az ember, hogy Bruce még jelen tud lenni, de az életöröm már eltűnt.”

Most februárban azonban Rumer Willis egy nyilatkozatban a következőket mesélte az édesapjáról a New York Postnak nyilatkozva. Azt emelte ki, hogy bár 68 éves édesapja egyre súlyosbodó demenciája és afáziája miatt már nem beszél, a szemében továbbra is ott van az a játékosság-pajkosság, ami világéletében annyira jellemző volt rá, és amit gyermekei, sőt, unokája is örököltek tőle.

„A legtökéletesebb példa arra, hogy apu kicsoda a való életben, az »A simlis és a szendé«-ben játszott szerepe. Annyira sármos, annyira vicces, annyira hülye... olyan cinkosan villan meg a szeme, és kedves és arany is. Úgyhogy úgy érzem, hogy ez az esszenciája annak, hogy apu kicsoda. És az annyira igaz a mai napig”

– mondta Rumer Willis, megerősítve, hogy édesapja tekintetében továbbra is látja a színész régi egyéniségét.

(Kiemelt kép: Rumer Willis Instagramja)